Qvadriga: Hai, hai cu tresioara!

De-abia am pus mâna pe el și n-am avut timp să-l binecuvântez cu un review. În schimb, am reușit să filmez prima întâlnire cu primul simulator computerizat de căruțaș sportiv din antichitate: Qvadriga. Care întâlnire coincide cu prima victorie a viitoarei celebrități locale, Alvpigvs. Nu e umor de birjar antic, e povestea unui om care, în ciuda originilor modeste, a celor patru gloabe care n-au fost considerate demne nici măcar pentru ceaunul armatei romane și a numelui predestinat eșecului pe toate planurile, inclusiv cel social, va reuși să-și croiască un destin măreț. Cu biciul. Femeile vor dori să fie cu el, bărbații vor dori să fie ca el, iar bidivii de pretutindeni vor visa la biciușca mânuită cu atâta pricepere de tânăra speranță a fostului sport rege din vremurile de mult apuse, când vedetele miroseau a bălegar. Ave Alvpigvs!

P.S: Pentru a intra mai bine în spiritul antichității, materialul video n-are comentariu audio, nici măcar subtitrări în latină, nu e HD și era cât pe ce să nu fie nici pe Internet. Vizionare plăcută. Mai dați refresh din când în când, poate apare și review-ul săptămâna asta.

6 Comentarii

 • Mihai Ioan
  Publicat mai 20, 2014 10:15 am 0Likes

  Interesant sistemul de „racing”. Acum, pentru comentariul audio, am vorbit cu KiMO si imi e din ce in ce mai clar. O sa-l puneti pe Aidan sa invete latina. Nimic nu se compara cu autenticitatea unui joc „pe limba lui”.

  • Aidan
   Publicat mai 20, 2014 3:29 pm 0Likes

   Aidan vorbeste fluent 7 limbi, dar 5 dintre ele presupun comunicarea la nivel telepatic.

  • KiMO
   Publicat mai 20, 2014 8:29 pm 0Likes

   …cu el insusi.

  • Aidan
   Publicat mai 20, 2014 8:52 pm 0Likes

   …si delfinii din CMT (Comitetul Mamiferelor Telepatice)…

  • Mihai Ioan
   Publicat mai 20, 2014 11:17 pm 0Likes

   Pai, in cazul asta se pune problema asa: Aidan mai are nevoie sa vorbeasca? :))

 • Aidan
  Publicat mai 21, 2014 6:15 am 0Likes

  Nope. Asa ca scrie si joaca Qvadriga.

Adaugă un comentariu