Ryse: Son of Rome are dată de lansare pentru PC

Crytek a anunțat că varianta pentru PC a jocului Ryse: Son of Rome va fi lansată pe 10 octombrie.

Jocul va fi disponibil la prețul de 40€, iar cei care vor face precomandă vor primi și o copie digitală a coloanei sonore oficiale.

Dacă la început a fost anunțat ca fiind o exclusivitate pentru Xbox One, iată că jocul, precum atâtea altele asemenea, vine și pe PC-uri, la pachet cu toate DLC-urile lansate anterior. O noutate este aceea că Ryse: Son of Rome va suporta rezoluții de până la 4K, lucru de care Carl Jones, director of business development la Crytek este foarte mândru.

„4K este un pas înainte în ceea ce privește calitatea grafică pentru cei ce se joacă pe PC și Ryse este dovada perfectă pentru ceea ce este posibil în momentul de față în jocurile high-end pe această platformă. Am dat echipei noastre oportunitatea de a arăta ce poate CryEngine, fără să compromitem calitatea grafică, mulțumită hardware-ului incredibil care este disponibil astăzi. Ryse va fi un benchmark în ceea ce privește grafica unui joc de PC acum, dar și în viitor. Comunitatea a cerut o versiune de PC pentru Ryse, iar noi am avut posibilitatea și tehnologia să livrăm acest titlu la cel mai înalt nivel calitativ posibil.”

Ryse: Son of Rome a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut, în același timp cu consola Xbox One și îi pune pe jucători în pielea lui Marius Titus, un soldat care trebuie să apere cetatea împotriva hoardelor barbare, încercând să dezlege în același timp o serie de intrigi politice.

Adaugă un comentariu