S-a lansat Cook, Serve, Delicious! 2

Vă place să gătiți?

Mie unuia îmi place. Îmi place să gătesc pentru că-mi place să mănânc, după cum se poate observa cu ochiul liber când îți apar în față. La fel cum se poate observa și că-mi place berea. Cât mai multă, cât mai rece, cât mai la umbră.

Am avut o perioadă când din lipsă de chestii entertaining, mă uitam la Mastărșăf. Nu cel românesc, ci cel original, cu Gordon Ramsay. Și la Hell’s Kitchen și la încă vreo două emisiuni.

Gordon Ramsay nu m-a făcut să apreciez bucătarii sau gătitul, cât m-a făcut să apreciez creativitatea unui scoțian cu limba engleză. Dacă ați văzut măcar una din emisiunile în care apare, cu siguranță înțelegeți despre ce vorbesc. În general, diversitatea înjurăturilor din limba engleză e redusă, comparativ cu toate permutările și combinațiile pe care le permite limba română. Nu știu dacă Gordon Ramsay mai scrie cărți cu rețete de mâncare, dar cu siguranță ar putea scoate cel puțin două cărți cu rețete de înjurături, pentru că are toate ingredientele la el.

De ce e articolul ăsta la știri și nu la mugetări? Pentru că e atât de liniște zilele astea încât nu prea s-a anunțat pe nicăieri nimic interesant.

Ah, și pentru că s-a lansat Cook, Serve, Delicious! 2 astăzi, pe Steam, pentru doar 13 Euro.

Puteți pune un clip cu Gordon Ramsay de pe youtube, gen ăsta, și să jucați în paralel. Cred că va fi o experiență deosebită. Exact experiența mastărșef.

Adaugă un comentariu