Will Ferrel va transmite live pe Twitch.tv

Will Ferrell, cunoscutul actor care i-a dat viață lui Ron Burgundy în seria Anchorman (și lui Armando în Casa de mi Padre, pe care l-am savurat întocmai precum bunica mea savura episod după episod din Sărmana Maria) va transmite live pe Twitch.tv o sesiune de gaming în cadrul unui eveniment caritabil ce urmărește strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Evenimentul va avea loc pe data de 26 octombrie și face parte dintr-o campanie de crowdfunding ce are ca obiectiv același scop nobil.

În clipul de promovare, „Will Pharrell” pretinde că, în tinereți, a făcut un adevărat maraton de Asteroids, jucându-se timp de 37 de ore fără întrerupere. Urmând link-ul sugerat pentru donații, WillFerrelHatesCancer.org, cei interesați sunt redirecționați către pagina de indiegogo a campaniei, unde Ferrel dă mai multe detalii despre obiectivul lui — strângerea a 375.000 de dolari pentru copiii bolnavi de cancer.

Ca în orice campanie de crowdfunding, există diferite trepte de donații, fiecare răsplătită în vreun fel, în funcție de mărimea contribuției. Cert este că toți cei care vor dona minim 10 dolari vor participa la o tragere la sorți unde câștigătorul va avea șansa să se joace live alături de Will Ferrel, direct din San Francisco, unde cei de la Twitch își au sediul.

Evenimentul va avea loc doar în cazul în care campania va avea succes și se vor strânge cei 375.000 de dolari.

Adaugă un comentariu