Săptămână gratuită pentru Star Citizen

Săptămână gratuită pentru Star Citizen începând de astăzi şi până pe 25 Aprile. Producătorii oferă acces liber la joc tuturor, punându-le la dispoziţie fanilor inclusiv nave pe care altfel nu le-ar putea deţine. O astfel de opotunitate este benefică şi din punct de vedere al testării acestora, feedback-ul jucătorilor fiind de o importanţă majoră.

Accesul Free Fly va fi disponibil tuturor, cu ocazia celebrării PAX East. Deşi reprezentanţi ai studioului nu vor fi prezenţi în cadrul acestul eveniment, orice şansă de sărbătorire a lui Star Citizen este binevenită, după cum ne transmit aceştia.

Toţi participanţii vor avea acces la navele Aurora LN, F7C Hornet şi Mustang Delta, la build-ul jocului Star Citizen Alpha 2.3.1 (cunoscut şi sub numele de Crusader sau „mini-PU”, ce contine multiple staţii spaţiale şi zone, misiuni scriptate, diferite locuri de explorat şi multe altele), la modul de joc Arena Commander (pentru testarea mecanicilor de zbor şi luptă a navelor împotriva jucătorilor sau A.I.-ului) dar şi la Social Module, prima zonă de debarcare ce poate fi explorată și în cadrul căreia putem interacţiona cu alţi jucători.

Veţi avea nevoie de un cont gratuit, pe care îl puteţi crea aici, alături de launcher-ul jocului, pe care îl găsiți aici. Distracţie plăcută tuturor!

 

3 Comentarii

 • Rasher
  Publicat aprilie 19, 2016 8:48 pm 0Likes

  Imi scrie urmatoarea chestie: „You currently have no ship that can be viewed in the Hangar.” Iar cand intru sa aleg o nava, toate costa bani.

  A incercat cineva? Stie cineva sa imi explice mai in detaliu cum il joc pana la urma free fara sa cumpar un pachet cu nava?

  • Daniel
   Publicat aprilie 20, 2016 7:30 am 0Likes

   Ar trebui sa ai acces gratuit la aceste doua nave

   Aurora LN, F7C Hornet şi Mustang Delta

 • Daniel
  Publicat aprilie 20, 2016 7:29 am 0Likes

  Wow! Foarte frumos din partea lor, sa il lase trial chiar si pentru 5 zile. De-abia asteptam ocazia sa vad cum se misca si cum se comporta Star Citizen si acum am ocazia. :))

Adaugă un comentariu