[HANDS-ON] Second Hand: Frankie’s Revenge – Gunoiul unuia, comoara altuia

Uneori, soarta ți-e vitregă și ajungi să te simți destrămat. În astfel de momente, nu îți rămâne decât un singur lucru de făcut: adună-te la loc, piesă cu piesă. Așa a procedat și Frankie, robotul abandonat, cu sete de răzbunare și piese second hand.

Second Hand: Frankie’s Revenge este un co-op action pentru 1-4 jucători, care m-a ținut pe scaun mai mult decât mă așteptam la prima vedere. Sub capota vizuală cartoonish se ascunde un gameplay antrenant și dinamic care m-a surprins plăcut. Echipa de la Rikodu, un studio indie din Cluj, a făcut o treabă excelentă cu designul nivelurilor și a personajelor, atingând echilibrul perfect între dificultate și distracție.

Frankie, ia boilerul și pune-l pe mașina de tuns iarbă… e timpul pentru răzbunare!

Asamblat din aparatură electrocasnică și alte componente neconvenționale pentru un robot, Frankie pornește pe un drum fără cale de întoarcere. În Second Hand: Frankie’s Revenge, rolul tău va fi să-l ajuți pe Frankie să-și distrugă inamicii și să-și îndeplinească obiectivele.

Fiecare piesă echipată vine cu avantaje și dezavantaje. Este de datoria ta să îți dai seama ce combinații merg mai bine, în funcție de ce stil de joc preferi. O bâtă de baseball va putea ameți inamicii, dar are rază mică de acțiune. Un frigider îți va oferi puncte de viață în plus, dar va consuma mai multă energie. Un lansator de mingi de tenis îți va oferi posibilitatea de a ataca de la distanță și de după colț. Și așa mai departe.

Fiți vigilenți, nu vă pierdeți frigiderele din ochi!

Adaugă un comentariu