SONDAJ: NVIDIA vrea să-ți afle preferințele gameristice

Cu tot tam-tam-ul iscat pe marginea unuia dintre produsele lor de top, nu trebuie să uităm că NVIDIA rămâne producătorul de GPU-uri preferat de un număr însemnat de gameri, iar părerea lor contează. Inclusiv cea a gamerilor autohtoni, ale căror preferințe gameristice par să conteze la fel de mult, și nu neapărat în lumina evenimentelor recente.

Prin urmare, cu scopul de de a identifica mai bine preferințele gamerului român în materie de placi video, jocuri si activitati legate de gaming (precum Lan Party-uri și concursuri), iar apoi să investească în activitățile după care tânjește cel mai mult, NVIDIA realizează în această perioadă un sondaj la care poate participa oricine, indiferent de preferințele hardware.

Sondajul poate fi accesat aici, iar dacă răspundeți la toate întrebările, vi se garantează intrarea într-un concurs cu premii marca NVIDIA. Să fie plăci video? Nu știm, dar tare bine ar prinde.

 

 

2 Comentarii

 • Licaon_Kter
  Publicat februarie 23, 2015 9:45 pm 0Likes

  „we have some gadgets to give away for the most interesting proposals.”
  Adica ne intereseaza doar penultima casuta…

  • KiMO
   Publicat februarie 24, 2015 9:12 am 0Likes

   Dar trebuie sa raspunzi la toate intrebarile. Oricum, cred ca sunt curiosi sa afle si cati dintre participanti folosesc GPU-uri AMD.

Adaugă un comentariu