DOOM: Shooter cu Metale Grele în 2016

În vara anului trecut, fanii  legendarei serii DOOM îşi luau botezul de foc cu un trailer mai greu decat sonatele Cannibal Corpse. A urmat apoi un hiat bizar, in care ştirile despre FPS-ul id Software au încetat să mai apară. Acum însă s-au strâns destule detalii pentru a fi hyper-entuziasmaţi. Desi ştiam (sau intuiam) jocul trebuie fie lansat undeva în vara lui 2016, cei de la Amazon Franţa au scăpat, mai mult sau mai puţin intenţionat, o dată de lansare – după cum ne confirmă cei de la IGN. Aceasta ar fi pe 30 Iunie 2016, moment în care jocul va fi disponibil pe toate platformele (PC, Playstation 4 şi Xbox One) la preţul de 60 de euro pe PC, respectiv 70 de euro pe console.

De asemenea, avem o galerie satanică bestială şi câteva detalii dezvăluite de Game Informer.

Noul DOOM pare combine elementele old-school, care l-au consacrat şi ne-au făcut îl iubim, cu o grafică aferentă prezentului şi cu un aer techno-demonic mai proaspăt. Cacodemoni? Da, vă rog!

6 Comentarii

 • Daniel
  Publicat ianuarie 11, 2016 12:22 pm 0Likes

  Hell yeah. Ma intreb cum va rula pe console, din moment ce acesta este primul DOOM care va incerca aceste terenuri.

  • Aidan
   Publicat ianuarie 11, 2016 12:25 pm 0Likes

   Doom 3 a avut versiune Xbox. Eu asa l-am jucat mai intai, abia apoi l-am butonat pe PC, in editie BFG.

 • Strîmturean Ronan Viorel Nicolae
  Publicat ianuarie 11, 2016 8:53 pm 0Likes

  Experienta mea cu DOOM | Multiplayer Closed Alpha (XBOX ONE) inca de acum o luna: Jocul a mers EXCELENT, nu a existat lag, loss sau choke, armele au fost echilibrate (adica mie nici una nu mi-a pus probleme – cel mai mult am jucat cu Plasma Rifle + Super Shotgun + FG), daca ai pus mana pe un demon spawn/seed poti intoarce meciul in favoarea ta si pana acum toate meciurile pe care le-am jucat le-am castigat…ba chiar am fost pe primul loc in toate. Asta-i jocul meu!!! 😀 De abia astept produsul finit (sper sa nu-l strice, lol). Imi pare rau ca n-am putut face captura (doar cateva screenshoturi pt, prueteni) sau stream. Asta este…asa a fost „intelegerea” cu care am fost de acord 🙂 Acces la ALPHA am avut prin activarea codului primit in cutia lu’ Wolfenstein: The New Order.

 • Nicu
  Publicat ianuarie 12, 2016 6:15 am 0Likes

  Am pus și eu mâna pe un cod de acces la testarea Alpha, dar mi-am tras un facepalm când am văzut că-i disponibil doar pentru 64-bit. Nu că n-ar fi de bun simț la un joc la nivelul ăsta, dar mi-a fost groază să dau cu parul în ediția de 32 de biți instalată și mi-am văzut de Solitaire în continuare. :))

  Hail to the King, baby!

  • Aidan
   Publicat ianuarie 12, 2016 11:12 am 0Likes

   Cred ca trebuie sa faci saltul cat mai repede. Nu stiu cate jocuri vor mai rula pe sisteme X86 pe viitor…

 • victhorash
  Publicat februarie 7, 2016 12:20 am 0Likes

  Aidan how can you play this game on console, I mean, no offense but in shooters game controllers preety much suck. Why not a mouse? Also not talk about PC masterrace stuff.

Adaugă un comentariu