Spicy Horse Studios se închide

Pentru că săptămânile mele nu încep niciodată cu dreptul, această postare de pe FaceBook ne anunţă planurile de închidere a celebrului studio, fostul designer al celor de la id Software spunându-ne că „acesta este timpul potrivit pentru o schimbare radicală”, datorită numărului de 6 angajaţi rămaşi din cei 85, odată prezenţi.

„10 ani, 10 jocuri, o mulţime de amintiri minunate. Studioul Spicy Horse din Shanghai îşi va închide porţile. Compania în sine va rămâne operaţională, şi vom continua să oferim suport pentru jocurile noastre, online. Studioul şi-a atins apogeul în timpul dezvoltării jocului Alice: The Madness Returns, unde peste 85 de persoane lucrau împreună. Astăzi, acest număr a fost redus la 6, iar acesta este timpul potrivit pentru o schimbare radicală.

O să mă concentrez pe sectorul indie, şi voi continua să public mici titluri sub brandul Spicy Horse. Majoritatea muncii va fi făcută într-un mediu nou, provocator – la bordul bărcii mele cu pânze, săltată de apele regiunii de S.E. a Asiei. Aici voi aduce la viaţă şi Pirate Jam, un game-jam pe o flotilă de astfel de bărci. Plănuiesc să documentez această aventură, online, dar şi în video. Dacă doriţi să îmi susţineţi noile creaţii, vă ofer pagina mea de Patreon: https://www.patreon.com/user?u=340386

Ultimii 12 ani din China au fost incredibili. Am rămas dator celor care m-au ajutat să transform Spicy Horse Studios într-un loc vesel, numai bun pentru explorat şi creaţie. Sutelor de dezvoltatori a căror casă a fost Spicy Horse Studios de-a lungul anilor, vă ofer mii de mulţumiri. Desigur, mulţumiri separate tuturor fanilor ce au apreciat eforturile noastre.

Acum, către o nouă aventură! Sper că mă veţi acompania cu toţii!”

Adaugă un comentariu