Star Fox se întoarce în galaxia Nintendo!

Nintendo a făcut un anunţ istoric – de maximă importanţă pentru valoarea culturii jocurilor video –, anunţând resuscitarea seriei Star Fox, prin vocea lui Shigeru Miyamoto, în timpul evenimentului digital desfăşurat cu ocazia E3 2014. Shooterul spaţial promite utilizarea ingenioasă a displayului de pe controlerul WiiU, integrarea sistemului motion control în schema de comandă, alaturi de posibilitatea alternării între nava Arwing şi tancul Landmaster, pentru a duce lupta la sol.

În clipul video de mai sus, creatorul Mario menţionează – după scurtele prezentări Project Giant Robot (un veritabil rock’em sock’em) şi Project Guard –, dezvoltarea noului Star Fox, joc destinat platformei Nintendo WiiU. Chiar dacă nu există încă o mostră de gameplay, ne putem aştepta la o continuare definită de păstrarea identităţii faimosului shooter spaţial. Spunem asta cu încredere, căci tradiţionalismul companiei japoneze – altfel spus fan service-ul demonstrat – este binecunoscut în industria gamingului. Mai mult, din ce s-a văzut la E3 2014, celelalte două proiecte ale lui Miyamoto se prezintă foarte bine. Nintendo îşi menţine filosofia de design, prietenoasă cu mediul familial, profitând de versatilitatea consolei şi controlerului WiiU – care, credem noi, mai are încă foarte multe de demonstrat.

3 Comentarii

 • Radu
  Publicat iunie 16, 2014 3:40 pm 0Likes

  don’t wanna be a gramar nazi, dar cred ca era mai corect „care, credem noi, mai AU încă foarte multe de demonstrat”; cat despre joc, daca -scuze, cand- se va dovedi a fi un joc exelent, poate imi voi lua un wii U.

  • KiMO
   Publicat iunie 16, 2014 6:33 pm 0Likes

   Cred ca era vorba doar de controller…

  • Aidan
   Publicat iunie 16, 2014 7:29 pm 0Likes

   Da, nu am fost suficient de clar. Scuzele mele. Ma referam la controler, mai precis la capacitatea acestuia de a fi utilizat in moduri inedite, multumita functiilor oferite.

Adaugă un comentariu