STAR WARS BLASTER BUNDLE vs. STAR WARS SABER BUNDLE

Pe GOG.COM, săptămâna aceasta este dedicată fenomenului Star Wars, reducerile aplicate jocurilor a căror acțiune se desfășoară în cadrul cunoscutului univers SF – fie sub formă de bundle, fie la bucată – ajungând până la 76%! Atenție, ofertele de mai jos sunt valabile timp de 7 zile, începând de azi.

STAR WARS SABRE BUNDLE

Star_Wars_saber_nivelul2

Primul pachet, STAR WARS SABRE BUNDLE, poate fi achiziționat cu numai 21,70 Euro, iar din el fac parte titluri legendare, cum ar fi seriile Star Wars: Jedi Knight I și II, Star Wars Knights Of The Old Republic, Star Wars Battlefront II și Star Wars Republic Commando. În total, 10 jocuri deosebite, unele chiar de referință pentru genul din care fac parte, doldora de acțiune, role-play, pac-pac și strategie!

Star_Wars_Saber_bundle_games

STAR WARS BLASTER BUNDLE

Star_Wars_blaster_nivelul2

Cel de-al doilea pachet, STAR WARS BLASTER BUNDLE, poate fi achiziționat cu 36,93 Euro, iar din el fac parte jocuri de acțiune, strategie și shootere, precum seria X-Wing, Rogue Squadron 3D, Gallactic Battlegrounds Saga și Rebellion. Bineînțeles, ca și în cazul pachetului STAR WARS SABRE BUNDLE, toate titlurile ce îl alcătuiesc pot fi achziționate separat, la un preț mai mic față de cel de listă. Dacă merită?! În ambele cazuri, cu vârf și îndesat!

Star_Wars_Blaster_bundle_games

Forța fie cu voi!

2 Comentarii

 • LauRoman
  Publicat aprilie 29, 2015 4:57 pm 0Likes

  De mentionat faptul ca daca nu vreti un anumit joc din listele cu pricina, si il debifati, va creste pretul celorlalte, si pretul bundle-ului va fi mai mult decat dublu.

  PS: Din lista Sabre bundle lipseste Mysteries of the Sith

  PPS: Cred ca GoG au bagat Republic Commando si Starfighter in lista gresita. 😀

  • Aidan
   Publicat aprilie 29, 2015 8:39 pm 0Likes

   Doesn’t matter, had Star Wars! :))

Adaugă un comentariu