Switch se lansează odată cu noul Zelda şi vine cu un line-up grozav [UPDATE]

Aşa cum era de aşteptat, Nintendo a dezvăluit o listă consistentă de jocuri grozave pentru consola hibrid. Însă evenimentul de prezentare a fost încoronat de anunţul ce viza Zelda: Breath of the Wild. Mai exact, jocul urmează să fie lansat odată cu Switch, în 3 martie 2017. Versiunea pentru Wii U soseşte în aceeaşi dată. Ştiu cel puţin un coleg care este cât se poate de fericit în aceste clipe…ahem…ncv…ahem 🙂 În plus, noul trailer este pur şi simplu spectaculos!

 

Dacă tonul meu pare a fi hyped, să ştiţi că există o justificare. Printre celelalte titluri anunţate de Nintendo pentru Switch se numără Super Mario Odyssey, un port îmbunătăţit de Mario Kart 8, Skyrim, un Shin Megami Tensei proaspăt, Xenoblade 2, Splatoon 2 şi Arms. Hey, nu vreţi mai bine să urmăriţi evenimentul? Îl aveţi înregistrat mai jos.

 

UPDATE: Să nu uităm de Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers, un soi de remaster/upgrade pentru clasicul fighter, ce foloseşte o parte din resursele artistice alocate lui Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix şi introduce două noi personaje: Evil Ryu şi Violent Ken.

main_img01

 

 

4 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat ianuarie 13, 2017 4:22 pm 0Likes

  Wow, avand in vedere ca nu detin o consola current gen, dupa ce am vazut line-up-ul de jocuri Switch (oricum ma convinsese Breath of the Wild :)) ), nu as nega posibilitatea de a-mi achizitiona unul 🙂

  • Aidan
   Publicat ianuarie 13, 2017 4:42 pm 0Likes

   Pe langa PC am un Xbone, un PS3 si un Nintendo DS. Ghici cine primeste un fratior in viitor? 😛

 • Cosmin
  Publicat ianuarie 14, 2017 3:01 pm 0Likes

  Ce e asa grozav la acest Line-up 9 jocuri, dintre care 3 sunt doar remake-uri sau portari, si unele care o sa apara peste cateva luni bune de la lansare. Cel putin Mario apare sigur c-am intr-un an. Plus ca e Nintendo deci jocuri third party nu prea o sa aiba, poate niste portari pentru jocuri mai vechi dar nimic nou nout.

 • Sol
  Publicat ianuarie 19, 2017 11:18 am 0Likes

  Aidan, ai facut un typo in titlu. Trebuia sa fie „…vine cu un line-up penibil”.

  La lansare vor fi disponibile exact 5 jocuri si niciunul nu va fi inclus in pachet:
  The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  1-2 Switch
  Super Bomberman R
  Skylanders Imaginators
  Just Dance 2017

  Zelda e singurul titlu cu greutate.

  Overall, nu sunt impresionat deloc. Lucruri care nu imi plac la Nintendo Switch:
  – pretul pentru consola, dar mai ales accesorii. BTW, nu are inclus controller classic.
  – nu are niciun joc inclus (Wii si Wii U au avut)
  – durata de viata a bateriei (intre 2.5 si 6 ore)
  – serviciul online va fi contra cost, dar nu va avea beneficii similare cu cele de la MS si Sony. Vei putea sa joci un joc classic (SNES) in fiecare luna, dar nu iti ramane in library apoi. WTF?

Adaugă un comentariu