The Division 2: Review episodic NIVELUL2 (I)

Washington, District of Columbia, junglă urbană

Vă sfătuiesc să urmăriți clipul video din prima pagină. Este o gustație deosebită, o introducere puternică în miezul evenimentelor. The Division 2 se desfășoară într-un scenariu post-epidemic plauzibil, iar producătorii jocului și-au luat în serios materialul.

Diferența principală este locația, New York-ul acoperit de zăpadă fiind înlocuit de un Washington DC dezghețat, colosal și recucerit de natură. În fosta capitală americană, civilizația este tolerată și îngăduită.

the-division-2-nivelul2-02
Screenshot-ul este salvat. Civilizația McDonalds nu prea.

Colapsul societății este materializat în decoruri fenomenale, motorul Snowdrop arătându-și colții cu sălbăticie – nu doar în elementele statice arhitecturale, ci și în animații, faună, vegetație, inamici, interioare și iluminare. Grafic, The Division 2 este unul dintre cele mai arătoase jocuri din prezent.


Un Washington DC dezghețat, colosal și recucerit de natură. În fosta capitală americană, civilizația este tolerată și îngăduită.

the-division-2-nivelul2-07
Prin foc și pucioasă, pentru POTUS!

Durează foarte puțin până ești trimis în sânul junglei urbane, tot în bocancii și ghiozdănelul unui agent SHD tăcut, dar pus pe fapte mari. Nu ți se spune că ești un erou, ci doar o unealtă capabilă să restaureze ordinea, ca un șerif într-un oraș nelegiuit, cu un singur cal bolnav.

the-division-2-nivelul2-06
Asta e vila lui Dracnea? Neimpresionant.

Chestia asta este potrivită, pentru că nici al doilea Division nu a stăpânit încă o formulă narativă adâncă. Campania principală este superficială și nu transmite mare lucru, personajele cheie depășind cu greu statutul de manechine-clișeu, subtitrate foarte îndrăzneț în limba română. Așa că este preferabil să îți faci propriul fir epic.


Nu ți se spune că ești un erou, ci doar o unealtă capabilă să restaureze ordinea, ca un șerif într-un oraș nelegiuit.

the-division-2-nivelul2-03
Am pistolul meu și sunt derbedeu.

Adaugă un comentariu