THE DIVISION 2: REVIEW EPISODIC NIVELUL2 (III)

Citește aici impresiile din open beta The Division 2.

Click pentru primul episod din review.

Click pentru episodul II.

A sosit momentul să trag o concluzie. Asta după mai bine de 100 de ore investite în The Division 2, un build meta de toată frumusețea, multiple ture prin toate misiunile jocului și un Apparel Event completat. Cel mai nou looter shooter marca Ubisoft poate sa-și primească nota finală.

Detalii de interior.

Concluzii pentru The Division?

OK, poate că ultimele patch-uri au reparat la fel de mult pe cât au stricat. Este problematic să nu ai drop rate la signature ammo și să nu te bucuri de arbaletă, sniper și aruncătorul de grenade la gear score 500. Este la fel de problematic să găsești echipament mai bun in PvP, când jocul se vrea a fi 90% PvE.

Cu toate acestea, The Division 2 rămâne unul dintre cele mai bune titluri din universul Tom Clancy. Mândru de proporțiile colosale ale hărții, de-a dreptul obsedat de complexitatea detaliilor interioare și cu o poveste absentă pentru cine nu explorează temeinic ruinele capitalei americane – am primit, totuși, un tactical shooter/RPG/looter funcțional și distractiv.

Povești fără cuvinte.

Pe mine m-a prins strâns de tot în pumn și nu cred că vrea să-mi dea drumul prea curând, mai ales că urmează să integreze în formulă raidurile de 8 oameni, cu obiective speciale. Sună incredibil de bine și cred că acestea vor ține în priză comunitatea pentru o perioadă lungă de timp.

Nu înainte de Dark Zone!

Mare schemă acest Dark Zone, cu un PvP incredibil de intens. Mecanicile zonei întunecate sunt unice, fiindcă se bazează pe încredere. Or, în mediul online, încrederea este un mit.

Practic, vei explora niște hărți uriașe, pline cu bunătăți exotice și inamici puternici. Dar pericolul real este reprezentat de alți agenți, cei mai mulți corupți de putere. Nu intra în Dark Zone până când nu ești sigur că poți rezista în PvP, căci vei rămâne fără loot și cu ochii reci. Ca în știți voi ce cartiere…

Mâinile sus, Lăscărică!

Imediat ce încerci să trimiți un colet cu echipament proaspăt către centrele de dezinfecție – da, în Dark Zone trebuie să porți mască –, de nicăieri apare un dement și te mitraliază. Băieții răi, rogue agents, stau mereu cu ochii pe elicopterele care survolează zona și vânează fără scrupule orice jucător inocent și credul. Merită riscul? Tu decizi.

Hai cu nota finală!

Știi de ce nu menționez Protocolul G. Phillips amintit în episodul II? Fiindcă are prea multe secrete la mijloc și ar trebui să te omor după ce fac dezvăluirea. Mai bine trec odată la nota finală și las restul jocului în seama jucătorilor…

Altfel, am nevoie de un ”minigun”…

8.5

Testat pe: PC 
Disponibil pe: PC, PS4, Xbox One
Gen: Tactical looter-shooter/RPG online
Producător: Ubisoft
Distribuitor: Ubisoft
Data lansării: 15 martie 2019

Adaugă un comentariu