Total War: Attila – Creative Assembly A Pocnit Din Bici!

După problemele înregistrate cu Total War: Rome 2 şi pleiada de nemulţumiri venite din partea fanilor, strategii de la Creative Assembly au întors privirea către un personaj infam al istoriei: Attila Hunul, aka Biciul lui Dumnezeu. Credeţi-mă când vă spun că există un potenţial enorm în spatele acestei alegeri, cel puţin din punct de vedere al volumului de evenimente, conflicte şi informaţii din perioada de sfârşit a Imperiului Roman (împărţit pe din două – de Apus şi de Răsărit), fiindcă pentru un moment nu tocmai scurt, întreaga civilizaţie europeană s-a aflat sub umbra voinţei unui singur călăreţ din est.

Desigur, Attila era însoţit de o hoardă extrem de capabilă, mobilă şi pricepută la război, motiv pentru care noul Total War introduce câteva mecanici de joc inedite, cum ar fi posibilitatea de a practica pârjolirea pământului sau aşezămintelor (Apocalyptic Destruction Mechanics), metode îmbunătăţite de asediu, dar şi Legendary Start Position, un mod ce demarează scenariile romane în condiţii de expansiune teritorială maximă, măcinată însă de instabilitatea politică şi asalturile triburilor barbare. Mai mult, ne vom reîntâlni cu sistemul family tree şi ne vom lupta cu bolile, prin disease management.

Total War: Attila va biciui fanii simulărilor istorice în 2015, pe PC şi Mac.

6 Comentarii

 • D3F3
  Publicat septembrie 26, 2014 6:15 pm 0Likes

  Un joc cu Temujin? Da ar fi tare, dar intrebarea e daca ne vom lupta cu Romanii sau cu bugurile? Si inca una, o sa fie jocul facut pe bune cu atentie la detalii, sau soldatii se lupta ca niste manechine? https://www.youtube.com/watch?v=pMZHovydSFQ Daca pot face luptele sa fie ca in luptele aratate din cand in cand. Asta m-ar multumi. Am ajuns acum sa ne rugam la developeri sa nu aiba bug-uri la lansare, si sa nu cada serverul daca e online. De parca nu s-au inventat solutii pentru asta.

 • Bethrezen
  Publicat septembrie 26, 2014 8:00 pm 0Likes

  E expansion la TW: R2, vandut ca standalone, presarat cu cateva feature-uri in plus, ce vom vedea cat de bine vor functiona. Barbarian Invasion 2-ul preconizat.

 • Drow
  Publicat septembrie 26, 2014 10:29 pm 0Likes

  Joaca cu barbarii in precedentul RomeBI era destul de enervanta, cu mecanica aia de-ti cam dispareau trupele odata ce te asezai undeva 🙂 Nu faceai bine doua ferme, sa aiba barbarul sedentar unde sa-si coaca meiul, ca veneau alti veri de la rasarit…

  • D3F3
   Publicat septembrie 26, 2014 10:56 pm 0Likes

   Pai da si ce vroiai ma sarmanul barbar sa faca? Sa plece fara sa iti goleasca frigiderul si sa iti parjoleasca pamantul? Dupa la serviciul de barbar ceilalti il intreba, iar el ce sa zica, ba i-am lasat in viata si cu mancare si cu pamant roditor. Nu nene are standarde ce naiba.

 • e
  Publicat septembrie 29, 2014 12:18 am 0Likes

  Watch Dogs nu m-a motivat sa-mi upgradez sistemul… dar Total War Attila mă tentează rău de tot! Bine, m-am şi dus să mă biciuiesc pentru asemenea gânduri prosteşti… după ce caut system requirements…

  • Vlad Dracul
   Publicat septembrie 30, 2014 12:03 am 0Likes

   Dă, mamă, cu biciu-n mine
   Fiindcă n-am fost om de bine!
   😀

Adaugă un comentariu