Transformers: Devastation – Jocul De Care Nostalgicii Animaţiei Au Nevoie

Transformers / More than meets the eye / Transformers / Robots in disguise / Transformers!

Uneori, când planetele se aliniază, Activision mă surprinde plăcut şi termenul „leak” nu îmi provoacă senzaţia tipică de scârbă faţă de comercialismul ieftin. De exemplu, Transformers: Devastation m-a lăsat cu gura căscată până la podea prin numai câteva imagini – desigur, „scăpate” pe surse către pureXBOX înainte de E3 –, trezind în mine o senzaţie puternică de nostalgie.

Aproape că îmi vine să cred în ideea că tehnologia cel-shading a fost concepută special pentru Transformers: Devastation. Foarte rar îţi este dat să descoperi un joc care îmbină atât de armonios direcţia artistică cu subiectul. În numele marelui Mega de Ram, Optimus Prime nu a arătat niciodată atât de bine – de parcă animaţia originală din anii ’80 a fost remasterizată! Totuşi, se zvoneşte că producătorul ar fi chiar Platinum (Review: The Legend of Korra), ceea ce mă pune pe gânduri în privinţa calităţii gameplay-ului.

Cu excepţia versiunii pentru Xbox 360, este incert dacă Devastation urmează să fie lansat şi pentru alte platforme, chiar dacă o copertă PS4 circulă deja pe internet.

Devastation-Box-ArtSurse: IGN, pureXBOX.

2 Comentarii

 • DerangedGenius
  Publicat iunie 14, 2015 8:12 pm 0Likes

  OH DOAMNE sper sa nu fie o dezamagire, sper sa fie macar de calitatea unuia facut High Moon Studios. De aratat arata nemaipomenit.

  • a1d@n_mobile
   Publicat iunie 14, 2015 8:41 pm 0Likes

   Platinum Games confirmat ca producator.

Adaugă un comentariu