Ubisoft ne aduce universul The Division la East European Comic Con

It’s hype time! În cadrul East European Comic Con 2016 (27-29 Mai), cei de la Ubisoft ne vor pune faţă în faţă cu lumea din The Division. Manhattan-ul va fi recreat parţial prin intermediul a mai multor elemente precum loot-boxes pline de bunătăţi Ubisoft, bannere, graffiti cu mesaje apocaliptice sau diferite tipuri de agenţi care îşi vor face simţită prezenţa.

Mai mult de atât, pe parcursul întregii durate a evenimentului veţi putea interacţiona cu programatori, game designeri sau artişti cunoscuţi pentru contribuţia lor la titluri precum Assassin’s Creed, Ghost Recon sau Watch Dogs. Vreţi o veste şi mai bună? Dacă aveţi gânduri de angajare, aceasta este oportunitatea voastră! Programare, artă, design, IT! Orice categorie aţi alege, reprezentaţi ai departamentului de HR vă vor sta la dispoziţie. Asiguraţi-vă că veţi avea la îndemână un CV, portofoliu sau un proiect personal.

Credeţi că am terminat? Normal că nu! Distracţia continuă! Un colţ special va fi amenajat pentru toţi cei care vor să se înscrie în sesiunile de playtesting. În momentul desfăşurării acestora, gamerii cu profilul căutat şi deja înscrişi, vor fi chemaţi spre a testa elemente de design din titluri încă nelansate, pentru ca mai apoi să ofere feedback-ul necesar.

Ubisoft ne aduce universul The Division la East European Comic Con

Totodată, Cristian Chihaia, Senior Concept Artist Ubisoft, va oferi o demonstrație de creativitate, minuțiozitate și talent, susținând o sesiune de live drawing sâmbătă, de la ora 15:00 pe scena BCR. Cristian „Sickbrush” Chihaia lucrează la diferite titluri AAA in cadrul studioului Ubisoft din București. Experiența sa de aproape 10 ani în design multimedia include o arie vastă de proiecte, de la televiziune, board games, card games, branding și multe altele.

Mai sunteţi cu mine? Bun. Aflaţi de asemenea că cei pasionaţi de cosplay nu vor fi uitaţi. Veniţi costumaţi în personajul vostru preferat din universele create de Ubisoft şi puteţi pleca acasă cu premii precum jocuri, ediţii de colecţie The Division dar şi multe alte bunătăţi!

Nu uitaţi, 27-29 Mai, Romexpo Bucureşti. Iar pentru mai multe detalii despre evenimentul în sine, aveţi site-ul oficial al EECC 2016! Ne vedem acolo!

Adaugă un comentariu