UN NOU HITMAN E ÎN LUCRU

Cu ocazia lansării de ieri a ediției Game Of The Year, de care v-am povestit cu câteva săptămâni în urmă, iată că cei de la IO Interactive au confirmat că lucrează la un nou Hitman, despre care vom afla mai multe detalii cândva în 2018. CEO-ul a zis așa:

One last thing about our next Hitman game; I want to let you know that we’re making great progress and we have exciting new features and some franchise firsts, which we can’t wait to tell you all about. You’ll have to wait a little longer as we don’t plan to start talking about that until some point in 2018.

 

Abia așteptăm mai multe informații și o să încercăm să le obținem cât mai devreme posibil. Sper să fie cel puțin la fel de bun ca Season One și să mă bucur la fel de mult de el. Sper totuși să nu mai fie episodic, și să fie scos tot odată. Adică poate fi episodic, dar să apară ca pe Netflix: tot sezonul. Vom vedea în 2018.

Te așteptăm cu drag, chelule.

Până atunci, puteți lua de pe Steam upgrade-ul care va face jocul GOTY. Sau, dacă nu l-ați cumpărat încă, ăsta ar fi un moment bun.

Adaugă un comentariu