REVIEW: Watch Dogs Legion

Ca și concluzie… Watch Dogs Legion nu este deloc un joc rău, ba chiar e unul foarte decent. O lume foarte bine realizată, în care este o plăcere să te plimbi și să observi până unde a mers obsesia pentru detaliu. Tehnic, e puțin cam șubred, cu o mulțime de bug-uri și diverse probleme de optimizare pe hardware-ul actual (console). Când funcționează, chiar simți că ești în Londra, cu oamenii și străzile ei. Când nu funcționează, îți aduci aminte că tehnologia a ajuns departe, dar ea singură nu este de ajuns, dacă nu ai și oamenii care să o pună așa cum trebuie la treabă. Dacă vă gândiți să-l cumpărați, v-aș sfătui să așteptați o reducere, când o să-l luați (poate) la juma’ de preț, cu câteva patch-uri sănătoase incluse. Momentan, la lansare, eu unul n-aș da prețul întreg pe el. Dar cum arată Londra!

7,5

Testat pe: Xbox One X
Disponibil pe: PC, Xbox One, PS4, Xbox Series X/S, PS5
Gen: Action
Producător: Ubisoft
Distribuitor: Ubisoft
Data lansării: 29 octombrie 2020

2 Comentarii

 • Tsunami
  Publicat noiembrie 3, 2020 11:12 pm 0Likes

  Cred ca jocul merita juma de punct in plus pentru curajul de a incerca ceva nou.
  Multi vorbeau ca e riscant sa faci un joc fara un personaj central de care sa se ataseze gamerul, dar Ubisoft a reusit de data asta.
  De la o companie care de 5 ani o ‘ arde’ safe, inseamna mult.

  • Adrian Dobrescu
   Publicat noiembrie 4, 2020 11:08 am 0Likes

   Mie nu mi se pare că a reușit. În continuare au ars-o safe. Reușeau dacă personajele aveau ceva personalitate, dar nu e cazul. Poate următorul.

Adaugă un comentariu