World of Tanks şi update-ul 9.15

Cei de la Wargaming sunt entuziasmaţi în a ne anunţa despre cel mai recent patch pentru World of Tanks, 9.15, care va îmbogăţi jocul cu o multitudine de elemente sugerate de comunitate. Acesta a fost lansat pe 25 Mai în Europa şi America de Nord iar jucătorii din Asia şi Coreea vor trebui să aştepte până pe 30-31 Mai. Tancurile au primit un balance tweak şi s-au efectuat improvizări asupra elementelor de fizică, sunet, UI şi UX. Toate acestea au fost implementate drept răspuns direct la feedback-ul jucătorilor.

De asemenea, un număr de moduri foarte populare au fost introduse, pentru a oferi o perspectiva user-friendly. Garage filters extension, previzualizarea unor caracteristici secrete ale vehiculelor ce se vor schimba în timp real pe baza îmbunătăţirilor efectuate – toate acestea alături de multe altele vor putea fi accesate într-un mod rapid, uşor şi sigur.

World of Tanks şi update-ul 9.15

Producătorul de Global Publishing al World of Tanks, Anton Pankov, ne transmite că „Lucrul asupra update-ului 9.15 a început printr-o conversaţie cu jucătorii. Am intrat în contact cu ajutorul reţelelor sociale, ale forumului dar şi în timpul adunărilor organizate de ei. Am discutat cu liderii de opinie ai comunităţii şi am dat spre testare diferite schimbări pentru a ne stabilii priorităţile. Este un lucru de nepreţuit ce ne permite finisarea în continuare, a noilor facilităţi şi mecanici de joc.

Pe viitor, vom aborda mai multe cereri din partea jucătorilor, şi vom introduce „cutia cu nisip” – primul pas ale uneia din cele mai mari schimbări din istoria World of Tanks. Vom reechilibra fiecare tanc disponibil – o sarcină cu adevărat masivă. Feedback-ul contează mai mult ca niciodată. Vom rămâne în strânsă comunicare cu comunitatea, la fiecare pas făcut, deoarece numai împreună, putem face din World of Tanks cea mai bună experienţă posibilă.”

World of Tanks şi update-ul 9.15

Improvizările aduse elementelor de fizică şi sunet din acest patch sunt în curs de îmbunătăţire continuă. Şansele de răsturnare a tancului au fost reduse, daunele unei căzături de la înălţime au fost şi ele micşorate iar blocajele aleatorii prin mediul înconjurător sunt de domeniul trecutului.

Toate acestea înseamnă o optimizare a motorului, lucru care ar trebui să îmbunătăţească performanţa în funcţie de configuraţia sistemului, precum şi asigurarea unei stabilităţi a cadrelor pe secundă.

Pentru mai multe detalii aveţi la dispoziţie acest link iar eu vă ofer şi un trailer al patch-ului mai sus discutat.

 

Adaugă un comentariu