E3 2018: Ubisoft Press Conference Recap & Trailers


TRANSFERENCE

Actorul Elijah Wood s-a apucat de făcut jocuri, iar primul titlu realizat de studioul pe care l-a fondat se numește Transference, un joc de explorare first-person în care trebuie să dezlegăm mistere schimbând adesea perspectiva din care jucăm. De preferat, cu o cască VR pe cap.


FOR HONOR: MARCHING FIRE

Războinicii facțiunii chineze Wu Lin intră în arenă! Update-ul For Honor: Marching Fire vine, de asemenea, cu un nou mod multiplayer 4v4 intitulat Breach, în care echipa atacatoare trebuie să străpungă porțile unui castel fortificat.

Facțiunea Wu Lin va conține patru eroi diferiți (luptătorii Shaolin, Tiandi, Jiang Jun și Nuxia), iar liniile de apărare ale castelului vor conține baliste, cazane cu foc și arcași.

For Honor: Marching Fire va fi lansat în data de 16 octombrie 2018, iar din trailer-ul de mai jos vă puteți face o idee despre modul în care se vor desfășura ostilitățile.


RAINBOW SIX SIEGE

Comunitatea Rainbow Six Siege a ajuns la 35 milioane jucători. Operațiunea Parabellum a fost deja lansată, iar în data de 18 iunie se dă startul Ligii Pro, ce va ține șase luni – un Major în august, Pro League în noiembrie și un Invitational în februarie anul viitor. Cu această ocazie, a fost anunțat un film documentar ai cărui eroi sunt jucători care și-au dus pasiunea pentru joc la nivelul 2 – Another Mindset. Documentarul va fi lansat în luna august.


CONFERINȚA UBISOFT – ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ

Spectacolul, alte anunțuri și informații ce nu se regăsesc în rezumat, precum și prezentări mai detaliate ale multora dintre jocurile despre care ați citit mai sus, sunt disponibile în înregistrarea întregii conferințe de presă, mai jos.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.