Halo 5 primeşte modul de joc “Infection”

Halo 5 primeşte modul de joc “Infection”, foarte popular atât în Halo 3 cât şi în Halo Reach. Această veste ne-a fost oferită prin intermediul ultimului live-stream din partea producătorilor. Modul are o tematică de tip zombie, unul dintre jucători intrând în pielea unei astfel de creaturi, singurul obiectiv pe care acesta îl are fiind infectarea tuturor celorlalţi jucători de pe hartă. Este unul din modurile preferate ale comunităţii (cel mai probabil ştiţi asta dacă sunteţi fan) alături de Grifball şi Firefight.

Grifball deja a fost implementat în joc printr-un patch recent iar Firefight, numit aici Warzone Firefight ne va încânta cu prezenţa sa într-un viitor apropiat. Cu cât mai repede vor fi detaliate aceste moduri ce urmează a fi implementate, cu atât mai repede vă voi ţine la curent cu informaţia. Deocamdată, din păcate, nu avem o dată de lansare.

Halo 5 primeşte modul de joc "Infection"

Următorul update (al 5-lea) gratuit pentru Halo 5 poartă numele de Ghosts of Meridian, se va lansa săptămâna aceasta şi va fi urmat pe viitor de şi mai multe DLC-uri gratuite (în plus faţă de Warzone Firefight), Memories of Reach şi Hog Wild.

https://www.youtube.com/watch?v=_KFUdwtfzoY

 

One Response

  1. 1
    Daniel spune:

    Mai bine mai tarziu decat niciodata, cred 🙂

    Mi-a placut infecion-ul inca de cand jucam Halo 3

Leave a Reply