3 jocuri pe care să le aștepți dacă ești fan id Software

id Software, pronunțat tot id Software, ar merita un podcast dedicat. Asta fiindcă indiferent ce subiecte discutăm, ajungem mereu să amintim despre acest colos al istoriei jocurilor. Și pentru că subsemnatul tocmai a terminat de citit Masters of Doom (David Kushner), la recomandarea lui Adrian, uite trei jocuri moderne care îți vor electriza glanda nostalgiei în viitorul apropiat:

1. Wrath: Aeon of Ruin

Wrath este construit pe motorul grafic Quake 1 și este un succesor spiritual și atmosferic al acțiunii gotic-lovecraftian-demonice din eternul stăpân suprem al FPS-urilor erei post-DOOM.

Dezvoltat de veterani Quake, KillPixel și 3D Realms, Aeon of Ruin a făcut senzație la PAX. Pe bună dreptate, dacă urmărești secvențele de mai jos. Lansarea oficială este planificată pentru vara acestui an.

2. Amid Evil

Tehnic, Heretic și Hexen nu sunt jocuri realizate de id Software, dar legătura puternică dintre Raven și Cei Doi Johni a dus la apariția unor ”clone” de DOOM capabile să genereze propriul cult following.

Asta fiindcă ambele aplicau o formulă FPS similară într-un scenariu fantasy. Amid Evil vrea să facă același lucru, dar cu mult mai mult haos – artistic și la nivel de gameplay. Este în early access și deja se bucură de succes pe Steam.

3. Prodeus

Ce se întâmplă dacă amesteci DOOM cu Quake și suplimentezi nivelul de mațe, sânge, și carne arsă de plasmă? Îți iese Prodeus, un titlu pe cât de brutal, pe atât de mișto din punct de vedere vizual. Este dezvoltat de Mike & Jason și anunțat pentru 2019. Să vină, că-mi place ce văd!

1 Comentariu

  • Alex
    Publicat aprilie 25, 2019 1:57 am 0Likes

    Le astept pe toate 3 cu mare nerabdare !

Adaugă un comentariu