Adio, Warzone. Reîncă(r)cat.

Colac peste pupăză, mi s-au confirmat și alte suspiciuni legat de felul în care Activision te caută la buzunare cu șanse reale de succes, dovedindu-mi că Warzone este un joc free-to-play doar în ochii naivului.

Pentru cei cu dare de mână, dar și pentru săracii dependenți de el, există variante pay-to-win ale armelor standard, ascunse sub forma așa-ziselor blueprint-uri, ce pot fi achiziționate pe bani reali. Nu toate, evident.

În teorie, ele ar trebui să se diferențieze de varianta standard a unei arme doar din punct de vedere estetic. În practică, nu este prima dată când o astfel de armă este mai puternică decât varianta ei „necolorată”, iar JGOD are confirmarea:

La un moment dat, bineîneles că aceste blueprint-uri vor fi „reparate”, dar să nu aveți impresia că asta se întâmplă peste noapte. Și nu pentru că ar implica un mare efort, ci pentru că Activision, compania mamă, are niște (munți de) bani de făcut până atunci. Paranoia?

Mai mult, cheaterii ar fi, cică, și ei din ce în ce mai activi. Nu că ar avea ei cine știe ce sistem anti-cheat de bătut, dar am zis să vă anunț.

Așadar, adio, Warzone! Din nou. Poate chiar definitiv.

Alternative? Aștept recomandări.

Sursa: vg247

2 Comentarii

 • c4tf1sh
  Publicat ianuarie 11, 2021 5:42 pm 0Likes

  Hai că dacă e, scot CS:GO-ul de la rece. Dai tu un semn :))

  • KiMO
   Publicat ianuarie 11, 2021 6:49 pm 0Likes

   da’ ala nu-i br… 🙁

Adaugă un comentariu