Assassin’s Creed Ia O Pauză În 2016. Probabil

Cunoaştem seria Assassin’s Creed şi ştim prea bine că începând cu lansarea celui de-al doilea titlu, undeva în 2009, cei de la Ubisoft au adăugat anual câte o nouă intrare majoră francizei, lăsând la o parte titlurile secundare care au întregit seria. Ei bine, anul acesta, Ubisoft se pare că a decis să ia o pauză pentru a rafina jocul după experienţele proaste avute cu lansarea lui Assasin’s Creed Unity în 2014. Cum au fost afectate inclusiv vânzările lui Syndicate din 2015, este foarte posibil ca pe viitor să vedem un nou Assassin’s Creed doar odată la 2 ani.

Primele zvonuri despre acest subiect au apărut pe 4Chan, de la un utilizator care pretinde a fi parte din echipa de dezvoltare a noului joc. Acesta a dezvăluit că următorul titlu poartă numele de Assassin’s Creed Empire şi va avea acţiunea situată în Egiptul antic, iar protagonistul este un sclav – sau un fost sclav – care are ca animal de companie un vultur. Evident, jucătorul îl poate controla. VR much?

De asemenea, acesta spune că vor fi introduse elemente în genul The Witcher, cu o lume deschisă explorării şi un sistem de lupte elaborat, încercând astfel să dea un aer prospăt francizei. În ce măsură aceste zvonuri sunt reale, numai timpul ne va spune. Totuşi, există şi alte surse, precum Kotaku şi Gamespot, care vorbesc despre acest subiect, aşa că viitorul sună interesant.

Decizia celor de la Ubisoft era oarecum previzibilă şi cred că este benefică atât pentru noi, gamerii, cât şi pentru ei, dezvoltatorii. Nu va faceţi însă griji, 2016 nu va fi lipsit de o lansare majoră din partea studioului: se pare că vom primi undeva în toamnă continuarea lui Watch Dogs, anume Watch Dogs 2, a cărui poveste se va desfăşura în San Francisco.

5 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat ianuarie 5, 2016 2:25 pm 0Likes

  Am făcut preorder la Watch Dogs. Never again.
  Assassin’s Creed e super-fumat, mă rog, părerea mea.

  • Aidan
   Publicat ianuarie 5, 2016 3:15 pm 0Likes

   Tind sa fiu de acord cu tine, dar nu as zice pas unui Assassin’s Creed open-world in adevaratul sens al cuvantului…Sunt curios ce le iese.

  • Mr. W
   Publicat ianuarie 7, 2016 5:40 pm 0Likes

   Şi eu sunt curios, dar nu am aşteptări mari 🙂
   (astfel, poate voi fi plăcut surprins şi nu pot fi dezamăgit)

 • NiRaSt
  Publicat ianuarie 5, 2016 4:26 pm 0Likes

  nu m-ar deranja ca jocul sa aiba grafica din trailer, sau sa faca un alt joc cu grafica aceea; too much realistic bullshit

 • George.C
  Publicat ianuarie 5, 2016 5:10 pm 0Likes

  Ar trebui sa ia exemplu pe cei care au realizat GTA V, oamenii aia chiar pun suflet in ceea ce fac si nu iese pe banda rulanta ci la cativa ani iar rezultatele vor fi pe placul tuturor.

Adaugă un comentariu