NEXT LEVEL Podcast, Ep. 86: Ballantine’s Day

Iată că s-a nimerit să înregistrăm și un episod de podcast de Ballantine’s Day – ziua când bem și vorbim despre jocuri, pentru că adevărata zi a îndrăgostiților este pe 24 februarie de dragobete.

Alături de invitatul nostru Andrei Berintan (cunoscut pe canalul nostru de Discord sub pseudonimul The Skills), am discutat despre ceea ce iubim 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an… dar pentru care avem din ce în ce mai puțin timp și chef odată cu înaintarea în vârstă. Da, mă refeream la jocuri. Voi la ce vă gândeați?

În prima parte ne amuzăm de eșecurile Sony cu PlayStation, aducem un omagiu jocului uitat din seria Unreal Tournament și îi arătăm apreciere lui Aidan pentru conținutul pe care îl crează pe canalul personal DOSboi Aidan.

Pe la jumătate descoperim simulatoarele de dating de la distanță de pe console și PC, urmând a ne amuza de faptul că Tinderul deja gamificat până în măduva oaselor a ajuns să aibă concurență la fel de virtuală ca boții cu poze de fotomodel care îți cer $5 să-și încarce cartela. Și dacă vreți să citiți un review realist pentru Tinder, îl găsiți la pagina 86.

Aidan rămâne șocat atunci când află că jocurile digitale pe care le cumperi ar putea să își piardă coloana sonoră în timp, în funcție de niște licențe și drepturi de difuzare aflate în continuă schimbare. Prin urmare, jocuri precum Crazy Taxi (a căror atmosferă era dată în totalitate de muzica punk) ajung să își piardă sufletul odată cu trecerea în era revizionismului digital perpetuu.

După ce Aidan pleacă, Andrei și Vlad poartă o scurtă discuție despre wrestling, fenomenul WWE și jocurile care îl înconjoară (Smackdown vs RAW, WWE 2K, TNA, Battlegrounds și altele).

Și deși i-am spus Ballantine’s Day, cantitatea de alcool consumată nu ar anestezia nici măcar un porcușor de Guinea obez și plictisit.

Participanții din acest episod sunt Aidan, Vlad și Andrei Berintan. Episodul este disponibil și pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Breaker, Anchor, Pocket Casts și multe alte platforme care ne preiau feed-ul RSS fără să știm.

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste în format digital. Iar donatorilor de pe Patreon le-am oferit drept cadou ediții tipărite la cea mai înaltă calitate disponibilă. Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, puteți face donații aici. O bere per episod ne înflăcărează discuțiile și ne tulbură mințile pentru a spune diverse prostii care ne limitează potențialul de creștere. Iar în schimb puteți primi o variantă tipărită din viitoarele noastre reviste – precum și calitatea de membru pe grupul nostru ultra-exclusivist de Discord.

Și dacă vreți doar să citiți revistele, în format digital, veți găsi două dintre ele în partea dreaptă a site-ului nostru. Le puteți descărca, imprima, chiar să faceți o afacere din vânzarea lor către alți nostalgici. Important este ca articolele să fie citite.

Adaugă un comentariu