Battleborn va avea nevoie de conexiune permanentă la internet

Viitorul shooter al celor de la Gearbox Software (Borderlands) va avea nevoie de conexiune permanentă la internet. Cum această „modă” este din păcate din ce în ce mai prezentă, de această dată aflăm și detaliile din spatele deciziei, multumiţă interviului acordat de 2K Games pentru Videogamer.com.

Astfel ni se comunică prioritatea echipei de producţie în vederea păstrării progresului contului jucătorului în cazul unor defecţiuni software sau chiar hardware. XP-ul obţinut în single-player se cumulează cu cel obţinut în multi-player și vice-versa.

Toată această experienţă nu este folosită doar pentru Character Rank ci și pentru Command Rank, cel din urma fiind profilul jucatorului. Stocarea datelor pe servere oficiale (obţinute fie din single sau multi-player) facilitează accesarea acestora, nu numai jucătorii fiind cei ce beneficiază de un astfel de sistem, ci și întreaga echipa din spatele jocului, în cazul în care o intervenţie internă este necesară.

De asemenea, prin acest articol oferit de PlayStation Blog, aflăm că versiunea de PS4 va necesita un cont PlayStation Plus pentru accesarea anumitor funcţii de gameplay. Un open-beta event a fost anunţat pentru data de 8 Aprilie în cazul PS4, respectiv 13 Aprilie în cazul XONE și PC. De menţionat este faptul că NU va fi nevoie de un cont PlayStation Plus pentru acest open-beta.

Jocul se va lansa în data de 3 Mai pentru PC, PS4, XONE iar detaliile cu privire la DLC-uri și microtranzacţii pot fi vizualizate aici.

 

Adaugă un comentariu