Bioshock: The Collection

Acum ceva vreme s-au mai auzit zvonuri legate de posibilitatea lansării unei astfel de colecţii. De această data, 2K Games a eşuat din nou în a-şi ţine ascunse secretele, astfel încât pe site-ul producătorilor, pentru o mică perioadă, au fost disponibile câteva screenshot-uri.

Deşi această pagină a fost eliminată imediat, nu putem spune cu siguranţă dacă a fost un lucru accidental sau intenţionat. Ceea ce ştim este că am primit şi un tweet, ce ne transmite „Welcome to Rapture. Would you kindly follow @BioShock?”.

Majoritatea speculaţiilor merg în direcţia unei colecţii de remaster, în special creată pentru actuala generaţie de console. Voi ce părere aveţi?

Bioshock: The CollectionBioshock: The Collection

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iunie 30, 2016 11:34 am 0Likes

    Clar este un stunt de marketing 🙂

    Si sincer nu vad de ce ar fi nevoie ca sa le tina ascunse prea bine, nu este ca si cum 2k ar lucra la un titlu nou si nu vor inca sa il arate lumii intregi.

    Cat despre posibilitatea de a fi un remaster pentru current gen consoles, in afara de a rampa un pic rezolutia texturilor si de a capa engine-ul sa ruleze la un 60 FPS constant nu prea vad ce ar putea sa le mai faca. Din punctul meu de vedere Bioshock 1 inca se tine foarte bine si ca nu ar avea nevoie de cine stie ce cosmetizare.

Adaugă un comentariu