GOG.COM Summer Sale – Ziggurat Poate fi Obținut Gratuit Până la Ora 16:00

A doua săptămână din cadrul campaniei de reduceri GOG.COM Summer Sale a început, iar pentru a marca evenimentul, oamenii de la GOG.COM oferă FPS-ul roguelike Ziggurat în mod gratuit.

Shooter-ul, descris ca o combinație între Painkiller și Hexen, este oferit gratuit pentru o perioadă limitată tuturor celor care îl doresc, indiferent dacă au cheltuit ceva în sărbătoarea reducerilor sau nu. Oferta este valabilă până astăzi la ora 16:00, așa că ați face bine să vă grăbiți dacă vreți să puneți mâna pe el. Sau luați-l oricum, că doar nu vă costă nimic.

În rest, oferta GOG.COM #SummerGaming include reduceri de până la 90% pentru peste 1000 de jocuri, iar pentru a sărbători lansarea noului trailer pentru Cyberpunk 2077 în cadrul conferinței Microsoft de la E3 2018, GOG.COM a pregătit pentru voi o colecție de jocuri cyberpunk care s-ar putea să vă placă. Deloc surprinzător, jocurile prezente în ea sunt și ele la reducere. Uitați-vă aici.

Jocurile din seria The Witcher beneficiază, la rândul lor, de reduceri semnificative. Primul joc din serie poate fi achiziționat în schimbul a 1.29 euro, cu 85% mai puțin față de prețul de bază, procentaj care se aplică și în cazul The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, ce poate fi cumpărat cu 2,49 euro. Dacă nu ați jucat încă cel mai bun titlu al anului 2015, The Witcher 3: Wild Hunt, puteți cumpăra versiunea de bază a acestuia la jumătate din prețul de listă, adică 16,19 euro, sau versiunea GOTY, ce conține toate DLC-urile, în schimbul…aceleiași sume?! La rândul lui, The Witcher Adventure Game, o versiune digitală a board game-ului The Witcher creată de CD Projekt Red, poate fi achiziționată în schimbul sumei de 2,09 euro, cu 74% mai puțin față de prețul de bază.

Ca o paranteză, Sunless Sea poate fi obținut în continuare în mod gratuit, ca parte a campaniei de reduceri GOG.COM #SummerGaming, dacă cheltuiți 5 euro sau mai mult. Dacă cheltuiți peste 20, obțineți o copie gratuită a jocului RiME!

Mai merită amintit faptul că programul GOG Connect se extinde, așa că puteți verifica care dintre jocurile pe care le dețineți în libraria Steam pot migra către cea a GOG.

În final, GOG este în căutarea „unor moduri mișto și creative de a-ți băga gamingul în vară”. Acestea ar putea fi fotografii din copilărie, filmulețe de ieri sau orice credeți că ar putea surprinde esența gamingului pe perioada verii. Dați o fugă către contul GOG.COM de pe Twitter sau Facebook și etalați-vă amintirile, pentru șansa de a câștiga niscaiva jocuri.

Campania de reduceri se va încheia în data de 18 iunie.

 

Adaugă un comentariu