Call of Duty: Warzone, la răscruce de “vânturi”. A fi sau a nu fi free-to-play în paradisul hackerilor

Ca o paranteză, cică ar fi un business foarte profitabil și pentru cheater-ii în sine, nu doar pentru ăia care le produc. Se ia una bucată cont Battle.net, se crează un cont, se instalează apoi cheat-urile și se folosesc în mod inteligent, ca să nu fie prea evidentă mârșăvia. În acest fel, gunoaiele umane cresc arme rapid, obțin XP la greu, iar atunci când consideră că e suficient, scot contul la vânzare. Un jucător cinstit, înainte de integrarea Black Ops Cold War putea obține chiar și 1000 de dolari pe un cont cu de toate, muncit. Eu zic că și cheater-ul face bani de-o ladă cu bere.

Înainte să încep să enumăr altele…

…mai bine mă opresc. Nu de alta, dar mi-e teamă că ajung să scriu o carte pe care nu ar citi-o nimeni. Problemele importante enumerate mai sus se vor rezolva doar când Activision va fi îngropată în dezaprobarea milioanelor de jucători cinstiți, dar amăgiți de fenomenul Warzone sau orice alt joc Call of Duty mâncat de aceleași mizerii, de acum sau din viitor, presupunând că le va da prin cap maselor să gândească. Din păcate, se prea poate să nu ajungem niciodată acolo. Masele încă dorm, exact așa cum au fost învățate, iar mașinăria de făcut miliarde de dolari pe bandă rulantă, fără cine știe ce respect față de consumator, va continua să funcționeze nestingherită. Cu toate acestea, o sa mă întorc în Warzone, dar abia prin martie 2021, la primul update (sper eu) realmente consistent. Până atunci, cel mai distractiv battle royale al momentului este, după părerea mea, și cel mai defect. Măcar de ar opri Activision cumva numărul imens de cheater-i care îl sufocă în momentul de față, că doar au resursele necesare.

De echilibrat arsenalul, m-am prins, în sfârșit, de ce nu se mai pune problema – nu joci cu ce îți place, ci cu ce te obligă noul meta, care este aberant de „defect” la start cu un scop.

La final, un sfat: dacă nu puteți lansa jocuri cât de cât finisate, măcar lăsați-le să se maturizeze și să îmbătrânească frumos. Pa-pa, Warzone.

wmic:root\cli>product where name=”Call of Duty Modern Warfare” call uninstall

Rahat, m-am întors mai devreme! Ce fun e! …not.

C:\>format

4 Comentarii

 • Bogdan Alexandru
  Publicat decembrie 27, 2020 3:17 pm 0Likes

  Un review excelent! Ultima parte este epica, mi-am reamintit niste comenzi de dos, haida cu format C-u!!!!

 • KiMO
  Publicat decembrie 30, 2020 11:55 am 0Likes

  csf ncsf

 • slymurgeni
  Publicat ianuarie 26, 2021 6:57 pm 0Likes

  Mnah, KiMO și CoD; bunica și Maria Lătărețu.

  • KiMO
   Publicat ianuarie 26, 2021 9:03 pm 0Likes

   Mno, io-s bunicu’ ea e bunica-ta. Ce-a picat, aia a iesit.

Adaugă un comentariu