Câştigătorii The Game Awards 2014

Evenimentul The Game Awards 2014, desfăşurat în Las Vegas, a servit drept punct focal pentru întreaga industrie de gaming. De această dată, producătorii jocurilor noastre preferate au fost recompensaţi pentru creaţiile lor cu superbele statuete realizate de Weta Workshop – trofee impresionante decernate câştigătorilor diverselor categorii.

the-game-awards-trophy-weta_1920.0.0Puteţi urmări înregistrarea întregului show mai jos. Tot acolo veţi găsi şi lista completă cu titlurile premiate în 5 decembrie.

Jocul Anului: Dragon Age: Inquisition
Cea mai bună interpretare: Trey Parker, South Park: The Stick of Truth
Cea mai bună experienţă online: Destiny
Cea mai bună coloană sonoră: Destiny
Trending Gamer: Total Biscuit
Premiul pentru compoziţie: Martin O’Donnell
Cel mai bun joc mobil: Hearthstone
Cel mai bun fighting game: Smash Bros Wii U
Industry Icon: Roberta şi Ken Williams
Dezvoltatorul anului: Nintendo
Cel mai bun jucător eSports: Matthew ‘NaDeSHoT’ Haag
Cel mai bun joc sport sau racing: Mario Kart 8
Cel mai bun remaster: GTA V
Cel mai bun shooter: Far Cry 4
Game for change: Valiant Hearts
Cea mai bună poveste: Valiant Hearts
Cel mai bun joc de acţiune: Shadow of Mordor
Cel mai bun joc indie: Shovel Knight

9 Comentarii

 • Bethrezen
  Publicat decembrie 7, 2014 1:05 am 0Likes

  Jocul Anului: Dragon Age: Inquisition…. :-/

  • Aidan
   Publicat decembrie 7, 2014 7:51 am 0Likes

   Cred ca si eu as fi votat la fel. Inquisition ofera o poveste complexa, personaje bine conturate, o lume vasta si o mecanica RPG interesanta, mai apropiata de primul joc din serie.

   Problema mea este Destiny…

  • Seid
   Publicat decembrie 7, 2014 3:16 pm 0Likes

   „Cea mai buna experienta online: Destiny”. Astia au auzit de The Crew?

  • Aidan
   Publicat decembrie 7, 2014 4:47 pm 0Likes

   The Crew ofera o experienta online superba, insa cred ca zarurile erau deja aruncate la momentul The Game Awards 😉

  • Seid
   Publicat decembrie 7, 2014 9:46 pm 0Likes

   Sa ne rugam la „bunu’ Dumnezo” ca la anu’ sa aprecieze cineva experienta factastica pe care o ofera The Crew si sa il introduca pe lista castigatorilor la Game Awards si/sau Golden Joystick Awards 🙂

  • Scriminti Augustin
   Publicat decembrie 8, 2014 11:53 am 0Likes

   Cei drept e discutabil daca DA:I este jocul anului cei drept este un rpg solid cu o poveste si mai solida toata lumea a fost in febra jocului si a cam uitat de jocurile lansate ceva mai devreme prin aprilie de exemplu a fi dat Destiny pe Titanfall sau pe Borderlands ala nou oricand pana si multiplayerul din Far cry 4 sau din CoD:AW e mai interesant, pentru mine ce a fost acel mmo destiny a fost orice numai un mmo nu asta e problema mea cu el ah si sincer a fi dat primul loc pentru exeplul de treaba bine facuta si gameplay solid care a dat un sut la Ubi unde ia durut mai tare la Shadow of Mordor. Un joc care arata ca in sfarsit se poate la asa jocuri tot inainte 🙂

 • D3F3
  Publicat decembrie 7, 2014 6:54 pm 0Likes

  Cea mai buna interpretare Trey Parker? Mie imi place mult Southpark, dar totusi nu prea a interpretat cine stie ce, Nolan North nu a fost in nimic anul asta? Sau Troy Baker?
  La urmatoarele 2 nu sunt de accord. Implicit si la categoria Compozitie.
  Trending Gamer: Nu ar fi Pewdiepie? Sa nu intelegeti gresit, mi-a placut mult Total Biscuit anul asta, parca nu a mai fost atat de negativ. Dar sincer Pewdiepie e mult mai popular, si continua sa devina si mai si. Desi nu vad ce e asa de interesant, mi se pare ca se comporta ca un copil autist.
  Cel mai bun joc mobil: 1) e pe Ipad, nu as zice ca e chiar asa de mobil. 2) Seriously Smash Bros lost to this? Cum nai.. serios de ce e toata lumea asa de innebunita de HS? E un joc atat de plictisitor, si isi bat joc de universul Warcraft in ultimul hal. pffffff!

  Oricum astea mi se par cele mai trase de par.

  • Scriminti Augustin
   Publicat decembrie 8, 2014 11:46 am 0Likes

   sincer nu sunt de acord HS e unul din cele mai bune jocuri din categoria lui daca nu si cel mai bun 🙂 se vede ca Blizzy si-a pus amprenta pe el. Si app o sa apar cat de curand pe Android trebuie mai ult timp sa il finiseze deoarece una e sa il faci doar pentru iphoenuri si ipaduri care sunt pe ios si au design standard si una e sa il faca sa mearga si pe un Galaxy ace si pe nu note 3 si pe un allview got it?

  • D3F3
   Publicat decembrie 8, 2014 5:03 pm 0Likes

   In primul rand te rog sa folosesti virgula.
   In al doilea rand, se vede si in felul negativ ca si-a pus Blizzy amprenta pe el, e grindy rau de tot si preturile sunt destul de ridicate avand in vedere ca jocul e online, nu trebuie printat si nici transportat. Precum Yu-gi-oh sau altceva.
   Iar in al treilea si ultimul rand, te rog frumos du-te si te informeaza, in legatura cu situatia asta cu portarea. Pentru ca vad ca habar nu ai. Jocul nu este pe Iphone, este doar pe Ipad. Pentru ca probleme de interfata.

Adaugă un comentariu