Cele mai așteptate 7 jocuri în 2021. De către KiMO.

DEATHLOOP

Arkane Studios, mai exact filiala lor din Lyon, ne-au făcut cunoștință la E3 2019 cu o nouă franciză, iar eu abia aștept să văd de ce este în stare. V-ați prins deja că îmi plac first person shooter-ele, în mod special. În plus, dacă pe eticheta unuia apare sigla Arkane, un nume sinonim cu libertate în materie de gameplay, creativitate la capitolul abilități speciale, dar mai ales lumi pline de detalii, precum cele din jocurile Dishonored și Prey… Înțelegeți voi.

Misiunea ta în Deathloop este să elimini opt ținte într-o zi ca să rupi o buclă de timp. În același timp, ești vânat de către un asasin din tabăra adversă, care poate fi un alt jucător. Nu lipsesc armele de toate felurile și tot soiul de abilități speciale, numai bune de combinat în toiul luptelor.

Deathloop se lansează pe 21 mai 2021, pentru PS5 și PC. Cel mai probabil, la un moment dat va vedea lumina zilei și pentru consolele Xbox, având în vedere că Bethesda Softworks, distribuitorul și compania care deține studiourile Arkane, a fost înghițită de Microsoft.

2 Comentarii

 • SYLENTm
  Publicat ianuarie 6, 2021 10:36 pm 0Likes

  God of War Ragnarock hype!

  • KiMO
   Publicat ianuarie 6, 2021 11:11 pm 0Likes

   se stie!

Adaugă un comentariu