Cele mai așteptate 7 jocuri în 2021. De către KiMO.

S.T.A.L.K.E.R 2

Cam mort și chiar îngropat la un moment dat, S.T.A.L.K.E.R 2 a fost reînviat în 2018, spre mirarea tuturor. Dar nici că au transpirat multe informații despre el de atunci. Frânturi frumoase in-engine și cam atât. Sincer să fiu, încă îmi este greu să cred în existența lui, așa cum vor producătorii să ni-l imaginăm. Să nu uităm de exodul ce a urmat după dizolvarea studioului GSC Game World în 2011, mai ales către 4A Games, creatorii seriei Metro (vezi review-ul nostru pentru Metro Exodus).

În orice caz, presupunând că S.T.A.L.K.E.R 2 chiar va fi lansat anul acesta, eu o să presupun că sunt entuziasmat și nu mai cred în fantome.

Primul joc din serie, STALKER: Shadow of Cernobyl a fost lansat în 2007 și încă este unul dintre cele mai apreciate FPS-uri din toate timpurile. I-au urmat STALKER: Clear Sky și STALKER: Call of Pripyat, incredibil de atmosferice la rândul lor, care nu au făcut altceva decât să întregească o trilogie ce a precedat orice alt joc din categoria sand box, open-world.

Va confirma S.T.A.L.K.E.R 2? Că de arătat, pare să arate tare bine… Chiar prea frumos ca să fie adevărat. Platforme: Xbox Series X/S, PC.

Cam astea ar fi jocurile pe care le aștept cu interes în 2021. Vouă care v-au făcut cu ochiul?

P.S. dacă vreți să aflați ce așteptări mai avem de la 2021, în formație aproape completă, cu picanteriile de rigoare și alte aiureli, în compania unui viitor fost angajat Ubisoft, urmăriți cea mai recentă ediție a podcastului NEXT LEVEL.

Aberăm frumos? Atunci susțineți-ne cu o bere și pe Patreon!

2 Comentarii

 • SYLENTm
  Publicat ianuarie 6, 2021 10:36 pm 0Likes

  God of War Ragnarock hype!

  • KiMO
   Publicat ianuarie 6, 2021 11:11 pm 0Likes

   se stie!

Adaugă un comentariu