Cerul Nimănui sau Al Tuturor?

Hello Games a creat jocul care nu o sa aibă sfârșit, atât în explorare cât și în descoperire. Planetele au elemente proprii de la viață până la medii și tipuri de suprafață. Generarea procedurală va fi atins cote maxime cu acest joc, iar dacă ne uităm înapoi în timp, Will Wright a vrut să facă același lucru cu jocul său, SPORE.

Pe internet deja au început să fie făcute calcule legate de timpul necesar pentru a explora fiecare bucățică din joc, iar sincer acel număr rezultat a dus la concluzia că, pentru a vedea tot ceea ce are de oferit No Man’s Sky, ar fi nevoie de câteva sute de generații în care toată populația planetei se joacă. Ah, dulce matematică, în sfârșit ai scos tot potențialul tău. Posibilitățile acestui joc sunt aproape infinite.

-1

Eu unul aștept cu sufletul la gură NMS de prin 2012. Iar faptul că a fost amânat dintr-o simplă prostie ce implică drepturi de autor pentru un cuvânt din dictionar, nu a făcut decât să îmi crească emoțiile la cote imaginare. Pur și simplu abia aștept să pun în sfârșit mâna pe acest joc minunat.

Și dacă tot vorbim despre imaginație, vă propun să îl luați și voi, fiindcă s-ar putea să găsiți o planetă pe care ați visat-o cândva și pe care doreați să o vedeți în toată splendoarea – cu atmosferă, floră, faună și forme de relief. Deci pregătiți-vă pentru călătoria vieții voastre.

Adaugă un comentariu