[UPDATE] CONCURS ASSASSIN’S CREED UNITY!

Here we go again!

Un nou capitol din saga Assassin’s Creed este pe cale să intre în casele fanilor de pretutindeni, iar unii dintre noi îl savurează deja în vederea compunerii unui review ce abia așteaptă să iasă la suprafață. Dar până atunci (sau până vineri, când se lansează), UBISOFT și NIVELUL2 vă dau șansa să vă pricopsiți cu una dintre cele patru copii digitale ale jocului Assassin’s Creed Unity pentru PC, coduri pe care le punem începând de azi la bătaie! Patru dintre voi vor putea, astfel, să participe în mod gratuit la Revoluția Franceză, principala atracție turistică din cel de-al șaptelea joc al seriei, și să exploreze Parisul vremii chiar din ziua lansării sale oficiale în Europa. Nu mai stați pe gânduri, Parisul vă așteaptă!

Tot ce aveți de făcut pentru șansa de a intra în posesia uneia dintre cele patru copii ale jocului Assassin’s Creed Unity pentru PC, este să numiți locul în care ați vrea să se desfășoare acțiunea dintr-un eventual viitor joc al seriei și de ce. Scurt și la obiect, răspunsurile voastre sunt așteptate sub formă de comentariu, mai jos.

Înscrierea în concurs este permisă până în cursul zilei de vineri, 14 noiembrie 2014. În seara zilei respective, juriul NIVELUL2 va alege și premia autorii celor mai interesante răspunsuri. 18 ani împliniți (sau p-aproape), neapărat.

Vive la Revolution!

Oh, trailer de lansare… START!

Oke, am întârziat puţin, dar numărul participanţilor şi cel al răspunsurilor interesante a fost destul de mare. Câștigătorii sunt:

– Andrew Danny T

– Crissu Namida

Alexandru Tripa

Suntoucher

Câștigătorii sunt rugați să-și revendice premiile printr-un e-mail cu titlul Concurs Unity la adresa kimo@nivelul2.ro, din care să nu lipsească dovada celor 18 ani împliniți sau că sunt p-aproape.

195 Comentarii

 • Florin
  Publicat noiembrie 12, 2014 8:39 am 0Likes

  Eu as vrea o reintoarcere la perioada Altair. Am putea sa continuam cu fiul lui. Sa primim misiuni de la Altair si unele le-ai putea face impreuna cu el (eventual co-op). Poate pentru ca a fost primul joc si mi-a placut asa mult, dar inca mai tin minte Ierusalimul, Damascul. E o zona potrivita din punct de vedere artistic pentru Assassin’s Creed.
  Altfel as zice si eu Japonia dar cred ca un joc in Japonia e oarecum inevitabil. Prea multa lume asteapta unul, nu ma refer doar la commenturile de aici, si Ubisoft a aratat pana acum ca isi asculta comunitatea.

 • TheArchitect
  Publicat noiembrie 12, 2014 8:45 am 0Likes

  As dori ca in urmatorul joc al seriei actiunea sa se desfasoare in perioada samurailor.De ce?Arhitectura si viata de pe vremea aceea cu siguranta va starni interesul fanilor.

 • KingClown
  Publicat noiembrie 12, 2014 8:52 am 0Likes

  India, pe timpul colonizarii britanice. Elephant warfare plus ocazionalul dans coregrafiat.

 • TripleXMan
  Publicat noiembrie 12, 2014 9:10 am 0Likes

  Țara Românească în perioada lui Vlad Țepeș… sigur era un asasin care a ieșit din umbră :)))

 • Baky
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:04 am 0Likes

  Un western inspirat de filme precum Django Unchained sau Tombstone cu mai multe personaje principale( si femei daca trebuie)intregul joc fiind complet CO-OP. Acesta ar fi cel mai logic pas pentru serie fiind multe personaje cunoscute in aceasta epoca precum Jesse James,Billy the Kid,Butch Cassidy,Jack Daniel,Oliver Winchester si multi alti plus ca ubisoft a perfectionat deja caii

 • Kirch Roland Norbert
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:19 am 0Likes

  Eu as dori un „Ninja’s Creed” in Japonia, mai ales ca ei is deja asasini. Dar cine stie incotro o ia franciza si de ce sa nu ne gandim si la viitor? Poate un joc AC pe Luna? Gravitacie este mai mica, deci parcourul va fi si mai spectaculos, cu asasinari de la zeci de metri!

 • Ionut
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:32 am 0Likes

  As dori un Assassin’s Creed in Egiptul Antic. Pur si simplu suna foarte epic, asasinari prin temple, comploturi intre sustinatorii diferitelor zeitati, un asasinat aerian de pe botul sfinxului cum suna? 🙂

 • Cristi D
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:58 am 0Likes

  In Romania ar fi interesant, mai exect Tara Romaneasca/Dobrogea/Moldova in timpul dominatiei/amenintarii turcesti; un asasin roman sa faca dreptate

 • pompiliu92
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:00 am 0Likes

  Tunisia, in Al Doilea Razboi Mondial. Sand benders FTW!

 • Cristian
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:03 am 0Likes

  Japonia,pentru ca samurai si pentru ca ninja

 • WingmanImd
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:19 am 0Likes

  Egipt. Pe vremea cand Sphinxul inca mai avea nas.

 • Iulia Pesteanu
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:24 am 0Likes

  Rusia. Pentru ca ne-am saturat de apa si caldura.

 • Dragos
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:29 am 0Likes

  Japonia ~ 1200 pentru a trai cut scene-urile din primul Total war. De asemenea o posibila reintoarcere in the times of Altair cred ca ar fi binevenita impreuna cu un hard core mode pentru fanii primului titlu!

 • Xander
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:30 am 0Likes

  Cred ca as vrea un story in germania in timpul celui de-al doilea razboi mondial, am aflat deja din black flag ca exista un un ordin si atunci care era impotriva lui hitler, ar fi un nou capitol intr-un timp destul de greu pentru unii.

 • Adrian
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:04 pm 0Likes

  Eu, personal, as dori ca in urmatorul joc al seriei actiunea sa se desfasoare pe teritoriul Asiei in perioada samurailor.. mai exact secolul XIII! Consider ca va fi o provocare pentru dezvoltatori in realizarea hartilor si a unei povesti extraordinare.. nu ca pana la Unity ar fi fost vreo problema cu storyline 😀 ador seria!

 • Sandman
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:20 pm 0Likes

  Secolul 11, pe vremea fedayeen-ilor si a lui Hassan-i Sabbah, fondatorul ( real ) al Hashshashin-ilor. Ar fi interesanta adaptarea vietii reale, dezvoltarea doctrinei Isma’ilism/Nizari si toata povestea lui, cum o ajuns de la tanar sa fie influentat de diferiti invatati, sa se adapteze, sa influenteze pentru ca in final, pentru a duce la capat misiunea sa, a capturat Alamut ( fortareata asasinilor – legenda spune ca a fost construita de un rege in locul in care a vazut ca s-a asezat un vultur ), a redenumit-o Aluh Amukh ( „Eagles’ Teaching” ) si a fondat si ordinul Fedayin ( martirii, a.k.a ‘Men Who Accept Death’, a.k.a. Hashshashin-i, a.k.a. Asasini )

  Back to the roots.

 • andreicondrea
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:23 pm 0Likes

  Eu, unul, as vrea ca urmatorul AC sa se petreaca in Japonia medievala. De ce? Japonia medievala era perioada de glorie, plina de shoguni, samurai, ronin si ninja. Templierii ar putea fi reprezentati de shoguni si samurai, in timp ce Asasinii de catre ronin (templari deveniti asasini) si ninja (asasini pur-sange). De asemenea, sistemul de combat si free-running ar fi oarecum diferit, din moment ce stilul de lupta in Japonia era cu totul diferit fata de Europa sau Orientul Mijlociu. Iar free-running-ul ar putea fi modificat de diferitele unelte la indemana ninja (grappling hooks, acele instrumente de metal din palmele ninja care le permiteau sa urce peste tot, etc etc).

 • Andrei Bacs
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:25 pm 0Likes

  Salut Nivelul 2 !
  Eu aș dori ca următorul joc AC sa se desfășoare in Londra , prin ani 1880- 1900. Ar fi interesant sa vedem culisele WW I, sa vedem o Londra plină de ceață( ca-n filmele Sherlock Holmes cu downey jr), fum si cenușă, sa ne întâlnim cu Jack Ripper , cu Regina Victoria.
  O altă variantă interesanta ar fi să vedem originea asasinilor : ce a dus la conflictul dintre ei si templari, sa aflam câte piece of Eden există.
  Ar mai fi ceva : vreau jocuuuul !!! 😉 🙂

 • mahri726
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:31 pm 0Likes

  Eu as dori ca urmatorul joc sa se desfasoare in Rusia. Ar fi interesant, deoarece Rusia o istorie suficient de complexa cat sa inspire multe secvente epice. De asemenea, fiind cea mai mare tara de pe glob, intinzandu-se pe doua continente, locatiile ar fi foarte variate, jocul satisfacandu-ne dorinta de explorare.

 • Radu
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:59 pm 0Likes

  din ce am vazut prin comentarii, sunt multe zone exotice, dar eu as vrea sa-l vad pe vlad tepes pe post de asasin, chiar eroul principal al povestii; or let’s get crazy si sa facem un assassasin’s creed in secolul 25 sau ceva de genu.

  • Radu
   Publicat noiembrie 12, 2014 1:00 pm 0Likes

   sau in perioada romaniei comuniste, sa trebuiasca sa-l asasinam pe ceausescu (ceea ce s-a si intamplat)

 • Cristi
  Publicat noiembrie 12, 2014 12:59 pm 0Likes

  Jocul sa se desfasoare in viitorul apropiat al Romaniei , scopul jocului *KILL PICTOR VONTA*.

 • Dimineata Dementa
  Publicat noiembrie 12, 2014 1:04 pm 0Likes

  Mi-ar placea ca urmatorul joc AC sa fie plasat in Japonia, in perioada medievala, cand preotii portughezi au devenit influenti.

 • Tiberiu Cozan
  Publicat noiembrie 12, 2014 1:18 pm 0Likes

  Sincer cred ca ar fi destul de interesant sa se desfasoare in perioada de dinainte de primul razboi mondial.De ce?!Pentru ca ar fi interesant sa vad cum s-ar adapta Ubisoft cu un gameplay in care avem si pistoale semiautomate sau mai bine zis unde sabiile nu ar fi cele mai folosite de inamici poate doar de asasin :).Si locatia as prefera sa fie ori Londra ori Moscova ori Rio de Janeiro (as fi curios cum te-ai putea catara pe statuia lui Iisus 🙂 )

 • Rares
  Publicat noiembrie 12, 2014 1:50 pm 0Likes

  Pana acum toate jocurile seriei au fost in trecut, ar fi fain un AC in viitor, gen 2050, presedinte si guvern corupt, asasin tehnologizat la maxim, stie el ce are de facut. Tara ar fi probabil una bine dezvoltata gen America sau China.

 • Gabriel
  Publicat noiembrie 12, 2014 1:58 pm 0Likes

  Ar fi interesant sa combine toate jocurile AC si sa le duca undeva in viitorul apropiat . Sa fie co-op si un open world cat mai mare . Sa ne alegem asasinii favoriti Ezio , Altair etc iar story sa se desfasoare pe misiuni combinate , descoperind multe artefacte si omorand cat mai multi templari . Gen Assassins Creed Unity : Online .

 • Adrian
  Publicat noiembrie 12, 2014 2:03 pm 0Likes

  Cred ca ar fi o ideea undeva prin Ungaria.

 • Skorm
  Publicat noiembrie 12, 2014 2:29 pm 0Likes

  Pe Marte, in viitor. Asta ar face navigarea foarte diferita datorita gravitatiei diferite. Si ar putea sa scape de sistemul asta de melee combat si sa il inlocuiasca cu un sistem de shooting. How’s that for a setting?

 • BOtog Doru
  Publicat noiembrie 12, 2014 3:10 pm 0Likes

  Assassin Creed in romania pentru ca tuica si prune :3

 • Nessaja
  Publicat noiembrie 12, 2014 3:21 pm 0Likes

  Suntem in 1947.Cel De-al Doilea Razboi Mondial s-a terminat,iar lumea spera la un secol de pace.Insa nu va fi asa.
  Oamenii de stiinta rusi gasesc printre ruinele bazei secrete de cercetare a Waffen SS,”Der Riese”,un dispozitiv extrem de avansat cu aspect nepamantean,un „Apple of Eden”.Spionii americani afla de existenta acestuia,si realizand potentialul pericol pe care il reprezinta odata aflat in mana rusilor si natura extraterestra a artefactului,informeaza Ministerul Apararii al SUA,care finanteaza expeditii de cautare pe tot globul.Astfel,tensiunile dinre SUA si Rusia cresc,cele doua ajungand in pragul razboiului.
  Intotdeauna cu un pas inainte,Asasinii si Templierii moderni si-au creat radacini adanci in interiorul structurilor celor doua mari puteri.
  Incercand sa evite un eventual conflict,asasinii il ucid pe Stalin,insa interventia lor este un esec,moartea tiranului asigurand puterea lui Nikita Hrusciov,Marele Maestru Templier din blocul comunist.
  Noul capitol din seria Assassin’s Creed ne va spune povestea unui asasin modern implicat in cele mai importante crize din timpul Razboiului Rece.Vom avea ocazia sa vizitam Cuba in incercarea de a-l asasina pe Fidel Castro si de a fura „Apple of Eden” detinuit de acesta.Noul joc ne va face cunostinta cu noua arma a templierilor: „the sleeper agents”,cel mai reusit subiect al lor,Lee Harvey Oswald,reusind sa-l asasineze pe presedintele SUA,John F. Kennedy.
  Spre sfarsitul razboiului ne vom infiltra in Germania comunista,un exemplu al ideologiei promovate de Templieri si in acelasi timp,dovada a sistemului opresiv caracteristic templierilor,conform carora „Libertatea este cea mai periculoasa forma a haosului.”
  Uita tot ce te-a invatat istoria despre Razboiul Rece.Acesta este adevarul din spatele cortinei de fier.”Nothing is true.Everything is permitted.We are Assassins.”

  PS:Presupun ca am intrecut cu mult limita de spatiu alocata,dar sunt innebunit dupa seria Assassin’s Creed si misticul acesteia si mi-a fost imposibil sa nu-mi pun mintea la contributie xD.
  PPS:Regret inchiderea revistei Level(sunt un mare fan si colectionar) dar felicitari voua pentru ca nu ati renuntat la acest proiect minunat si l-ati continuat online.Acestea find spuse,GO GO GO Level(Nivelul2)!!!

 • Istvan
  Publicat noiembrie 12, 2014 3:23 pm 0Likes

  Mi-ar plăcea foarte mult să apară un joc, Assassins Creed în perioada Războiul Civil American în secolul al 19-lea.
  Cu orașele Richmond, Washington și câmpurile de luptă.

  • Istvan
   Publicat noiembrie 12, 2014 3:42 pm 0Likes

   mi pare foarte ciudat faptul că Lincoln este cel care câștigă războiul, eliberează sclavii și totuși moare la finalul tuturor acestor evenimente. Mi se pare că în această întâmplare sunt destule intrigi necesare pentru a face un Assassins Creed bun.

 • Mihai Cristian
  Publicat noiembrie 12, 2014 3:54 pm 0Likes

  Epoci posibile care decurg din ADN-ul lui Desmond includ Egiptul din secolul al 13-lea, Japonia din secolul al 14-lea și războaielor napoleoniene, unde acestea din urmă rămân excluse având în vedere locația jocului Unity. Cu toate acestea, nu cred că se vor limita doar la familia lui Desmond, așa că Roma antică și invadarea Americii de către conchistadorii spanioli sunt pentru mine mixul de idei posibile și foarte atrăgătoare într-o astfel de serie. Chiar aș vrea să văd atmosfera Romei antice transpusă într-un joc de magnitudinea lui Assassin’s Creed, fiindcă ar fi o schimbare radicală inclusă în evoluția acestuia, iar eu personal am fost atras dintotdeauna de lucrurile antice.

 • Robert Popovici
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:17 pm 0Likes

  Ar fi frumos ca actiunea din urmatorul joc sa se desfasoare in timpul lui Abraham Lincon , cand are loc Razboiul civil sau o alta varianta ar fi in timpul celui de al 2 lea Razboi Mondial cand protagonistul se afla in Germania cu scopul de al asasina pe Adolf Hitler dupa mai multe misiuni 😀

 • VandalismFL
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:28 pm 0Likes

  In Egipt, piramide, oaze, iluzii, banditi, lupte pe camile, Leap of faith de pe piramide, faraoni, secrete de descoperit in piramide, pesteri, maze-uri…

 • Stefan
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:31 pm 0Likes

  Ar fi frumos un scenariu pe vremea unui mare razboi din istorie, ceva in genul epocii lui Alexandru Macedon, sau Napoelon, ba chiar pe vremea romanilor sau cuceririle otomane. Un joc in care sa simti ca ai avut un impact asupra istoriei, sa asasinezi generali inamici, poate chiar sa organizezi o mica armata proprie in unele din marile lupte.

 • Muntean Mihai-Alin
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:36 pm 0Likes

  As vrea sa vad aceasta franciza mutandu-se cu ceva timp in urma, undeva in 1500+ in Japonia, schimbandu-se linia Kenway, pentru o scurta perioada, *Vezi filmuletul cu Ezio si o viitoare asasina(ninja), Assassin’s Creed Embers*. Dece? In prim rand sunt pasionat de istoria acelor oameni, de forma lor de guvernare, respectul fata de senior, ninja, shoguni, mari razboaie, you get the point. In al doilea rand, din cate stiu, pe acolo au fost anumite conflicte legate de templieri, spanioli, religie, s.a.
  Daca vi-ati pune intrebarea dece sa facem acest pas inapoi in timp este ca mi s-ar parea ca o nuca in perete sa vad un asasin umbland cu un m16 in mana prin nu stiu ce oras… aha; pentru aia deja schimbam pagina si ajungem la GhostRecon, Special Ops,Hitman, etc, etc.

  Pe scurt: undeva in 1500+ in Japonia continuarea filmuletului cu Ezio si o viitoare asasina(ninja), *Assassin’s Creed Embers* pentru ca sunt pasionat de istoria acelor oameni, de forma lor de guvernare, respectul fata de senior, ninja, shoguni, mari razboaie, printi/imparati(care erau considerati trimisi de zeul soarelui)

 • Alex
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:42 pm 0Likes

  Poate in Atlantida, ceva un pic mai fantezist decat restul locatiilor din serie. Poate razboiul dintre templari si asasini a dus la disparitia insulei si a ajuta la crearea contextului din antichitate.

  Sau daca nu vor asa ceva, poate in Africa, in perioada in care statele au inceput sa-si obtina independenta, si cum asasini au ajutat (sau nu) la acest lucru.

 • Alex Balanean
  Publicat noiembrie 12, 2014 4:47 pm 0Likes

  Eu as vreau ca un viitor joc Assassin’s Creed sa se desfasoare in Anglia secolului 15 in timpul razboiului celor doua roze (un razboi civil pentru tronul angliei intre familiile york si lancaster care a durat vreo 30 de ani, asasinii pot sprijini familia lancaster si templierii familia york -sau invers- plus ca aces razboi civil a fost punctul de inspiratie pt G.R.R Martin in as scrie A Song of Ice and Fire)

 • Bogdan S.
  Publicat noiembrie 12, 2014 5:48 pm 0Likes

  As vrea sa vad un Assassin’s Creed plasat in timpul Grecii Antice ce venera zei, sa vad un asasin ce incerca sa demonteze toata crezarea si indoctrinarea asupra populatiei, un asasin care vrea sa faca lumea sa vada adevarul a inexistentei lor. Ar fi foarte frumos sa vad cum s-ar descurca Ubisoft in crearea unei povesti ce presupune un conflict asupra ceea ce ne spune istoria din ziua de azi, sa vad o poveste ce incearca sa darame mituri si sa reuseasca sa ne puna pe ganduri ce si cum s-a intamplat cu adevarat atunci. Plus ca un Assassin’s Creed plasat in viitor ar fi cliseic, avand in vedere ca toate jocurile se indreapta spre acest futurism exagerat. Asta este frumusetea seriei: recrearea timpurilor vechi. Si ar fi frumos sa ramana asa, au de unde subiecte.

 • Bhogdan
  Publicat noiembrie 12, 2014 6:26 pm 0Likes

  Un Assassins Creed bazat in perioada „First Civilisation”, mai exact „Those Who Came Before” sau „The Precursors”, o civilizatie ce a creat atat Pieces of Eden cat si oamenii pentru a-i folosi ca forta de munca, acestia din urma pornind o revolutie pentru a scapa de sub opresiunea stapanilor. Am putea sa o intalnim pe Minerva, Juno, sa descoperim cum a capatat umanitatea abilitatile mostenite de asasini in ziua de astazi, etc. Pentru referinta: http://assassinscreed.wikia.com/wiki/First_Civilization

 • Dan Mandiuc
  Publicat noiembrie 12, 2014 6:51 pm 0Likes

  In vis – dar o sa il numim „Sanctus”. Londra/ 2077, lumea a ajuns intr-un apogeu al civilizatiei, multe minti luminate s-au aciuat in UK – care a devenit un punct de legatura cu o civilizatie extraterestra numita Zoar. UK-ul anului 2077 a devenit o metropola dar si sediul central al templarilor, care impreuna cu „the zoars” au gasit cea mai buna metoda de asasinat – conectarea prin Sanctus (un device oarecum similar cu Animus) la visele celor care erau targetati (motive politice/ religioase) prin intermediul unei mostre de ADN a victimei. Asasinul conectandu-se la visul victimei, ia parte la vis si daca incercarea de asasinat a victimei are succes in vis – moartea se manifesta in realitate (facand astfel o enigma cauzele mortii). Assassin’s Creed – Alliance se desfasoara astfel atat intr-un mediu SF cat si intr-unul bizar, de vis (posibilitatile fiind astfel nelimitate). Am inclus „the zoars” pentru ca ar putea fi lejer o punte intre lore-ul Mass Effect cu cel din Assassin’s Creed.

 • Adelin Nedelcu
  Publicat noiembrie 12, 2014 6:52 pm 0Likes

  Japonia, pentru ca au o cultura bogata si ar fi interesant sa vad un assassin – ninja

 • CIP
  Publicat noiembrie 12, 2014 6:56 pm 0Likes

  În primul rând ţin să precizez că seria a ajuns cam trasă de păr şi poate ar fi bine să se odihnească o perioadă, nu de alta, dar altfel probabil o să ajungă un fel de FIFA, sau mai grav un fel de COD.
  Cât despre o viitoare locaţie să ne gândim un pic, ce defineşte seria Assassin’s Creed? Găsirea unei conjucturi istorice spumoase care să permită crearea unui personaj atractiv într-un mediu mustind de istorie, monumente arhitecturale care eventual să fie cât de cât cunoscut publicului. Conform algoritmului cred că o viitoare serie ar trebui să se desfăşoare undeva prin Spania lui Columb sau ulterior în timpul războiului Anglo-Spaniol. Printre alte idei prezentate aici ce par fezabile ar fi: Anglia şi India, poate şi Rusia.

 • Marius M.
  Publicat noiembrie 12, 2014 7:35 pm 0Likes

  Nu vad un scenariu mai bun pentru un eventual viitor Assassin’s Creed decat oportunitatea de a incheia cel mai mare conflict al umanitatii prin incercarea de asasinare a lui Hitler in Germania nazista a secolului XX.

 • adrian
  Publicat noiembrie 12, 2014 7:36 pm 0Likes

  Mi-as dori un joc Assassin’s Creed in Anglia victoriana!!!

 • Rezcon
  Publicat noiembrie 12, 2014 7:39 pm 0Likes

  In Japonia antica, deoarece, personal, cred ca o sabie de samurai ar fi pe plcaul tuturor, cultura si decorul unei locatii japoneze ar fi incantatoare si cine nu vrea sa vada ninja. Plus ca au existat multe zvonuri de lansarea unui Assassin’s Creed in Japonia.

 • Navesiv
  Publicat noiembrie 12, 2014 9:08 pm 0Likes

  Assassin’s Creed: 3001 Cyberpunk-likey , univers distopian, laserblades:D,
  hidden(laser)blades :),laser hook blade:)), arbalete cu laser ,arme laser , super parkour cu technologie nebuna , nave spatiale assassine in forma simbolului specific:D story… cui mai pasa bagati curtezane si gata reteta perfecta.

 • Madalin Alexandru
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:26 pm 0Likes

  Undeva prin Arabia. E destula istorie incat sa se poata concepe o noua poveste. Asasini, lupta pentru putere si conducere, expansiunea religiei etc.

 • TheSnoodles
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:40 pm 0Likes

  În România anului 2014. O fi oare Desmond să ucidă ura dintre oameni?

 • Alecsica
  Publicat noiembrie 12, 2014 10:54 pm 0Likes

  Ar fi super interesant daca actiunea s-ar petrece in padurile amazoniene in perioada mayasilor.De ce? Pentru ca ar fi o atmosfera incredibila in momentele cand alergi prin padurea deasa si cele cand privesti apusul soarelui deasupra junglei de pe o piramida maya.

 • Bogdan Radu
  Publicat noiembrie 12, 2014 11:11 pm 0Likes

  Răscoala de la 1907

  De ce? Pentru că iobagii au vrut sa devină ioscoți… Just kidding! 😀
  Pentru că „A Peasant has risen to give power back to the people!” :))

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/b/b2/RascoalaBancila.jpg

Adaugă un comentariu