Concurs World of Warcraft: Warlods of Draenor Beta! [UPDATE]

Dacă ne-aţi citit primele impresii, iată că acum a sosit momentul pe care unii dintre voi l-au intuit: acela în care NIVELUL2 şi Blizzard Entertainment pun la bătaie 33 de coduri de acces în sesiunea Beta dedicată expansion-ului Warlords of Draenor!

Aşadar, dacă nu v-aţi săturat de WoW, tot ce aveţi de făcut pentru şansa de a intra în posesia unuia dintre cele 33 de coduri beta Warlords of Draenor, este să inventaţi un nume de armă răsunător pentru personajul vostru preferat, enumerându-i în câteva cuvinte calităţile. Arma, evident, trebuie să se integreze în universului World of Warcraft, iar un desen al acesteia s-ar putea să conteze. Vă aşteptăm cu interes răspunsurile sub formă de comentarii, ceva mai jos.

Înscrierile în concurs sunt permise până mâine dimineaţă, 24 iulie 2014, când îi vom alege, anunţa şi recompensa pe cei 33 norocoşi.

Şi acum, la arme!

UPDATE:

Aaaand cut! Iar câştigătorii sunt:

Cornel, andreiasui, Bane of Gods, Serban Andrei, Zniper, VladOfWallachia, skunkworks, SirAndrew, Victor Skulls, xristina, BoneS, reV, robb52010, Mihai, Stefan, tsema, romustdie, oancius, Deranged Genius, Rares, Craciun Adrian, Sorin Iancu, Ionescu Razvan, Andrei Jurubita, Victor, deg, Bereanu Laurentiu, lixicus, Tiberiu Roşu, Florin Ionita, dark.moon, phenomrulezzz.

Castigatorii vor încasa codurile via E-mail. Felicitari!

59 Comentarii

 • robb52010
  Publicat iulie 25, 2014 6:46 am 0Likes

  Nici eu nu am primit inca.

 • Dragomir Paul
  Publicat iulie 25, 2014 7:45 am 0Likes
 • KiMO
  Publicat iulie 25, 2014 10:15 am 0Likes

  Codurile au fost trimise. Uitati-va si in „Spam”, daca in „Inbox” nu apar. Daca aveti probleme, nelamuriri, KiMO e pe receptie.

  • robb52010
   Publicat iulie 25, 2014 10:17 am 0Likes

   Am primit codul, multumesc foarte mult. Spor la joaca tuturor, ne vedem in Draenor!

 • Deranged Genius
  Publicat iulie 25, 2014 1:34 pm 0Likes

  Am primit codul, dar inainte sa incerc sa il activez, vreau sa stiu daca conteaza daca am sau nu WoW pe cont, sau merge jucat beta-ul si asa, fara vechile expansions?

 • Craciun Adrian
  Publicat iulie 25, 2014 2:13 pm 0Likes

  Multumesc am primit codul, dar se pare ca o sa trebuiasca sa apelez la suport, zice ca imi trebuie sa am cel putin Mists of Pandaria (pe care il am desigur atasat la contul de battle.net), dar da eroare… Sa vedem ce o sa iasa, multumesc inca o data !

  • Craciun Adrian
   Publicat iulie 25, 2014 7:14 pm 0Likes

   PS : Gata s-a rezolvat, dupa un ticket, au raspuns frumos ca au adaugat ei la cont beta key-ul; presupun ca au mai fost probleme de genul, ne intalnim in Draenor 😛

Adaugă un comentariu