NEXT LEVEL Podcast 85: Spoilere din Cyberpunk 2077

Dacă nu ai jucat Cyberpunk 2077 și încă vrei să îi savurezi toate finalurile, atunci poate că ar fi cel mai bine să sari peste prima oră de discuții. Pentru că în acest episod, Vlad Florea (unul dintre donatorii noștri de pe Patreon) nu lasă nicio urmă de mister sau incertitudine în ceea ce privește destinele lui V și Johnny Silverhand.

Și da, acest episod a fost foarte aproape de a bate recordul anterior de lungime, pe care îl deține momentan maratonul cu Marco și Aidan din 4 iunie 2020. Însă Vlad Florea este un mare fan al jocurilor din seria Grand Theft Auto, iar experiența pe care a dobândit-o jucând cu diverșii protagoniști din Liberty City, Vice City, San Andreas și Los Santos îl ajută să analizeze cu mare precizie lipsurile din jocul polonezilor de la CD Projekt Red.

Episodul începe cu un omagiu adus eroului căzut Cyberpunk 2077, pentru care se aprinde o lumânare înainte de a primi o veșnică pomenire înfiorător de sinceră. Într-adevăr, ar fi multe de îmbunătățit în lunile următoare și lumea jocului ar putea găzdui multe misiuni extinse prin expansiuni și DLC-uri. Însă niciodată Cyberpunk 2077 nu va reuși să se ridice la nivelul GTA 5 sau Red Dead Redemption 2 – nu în materie de complexitate, nu în materie de imersiune și nu în materie de amintire plăcută în mințile pixelate ale gamerilor.

Aidan pleacă după vreo două ore, iar cei doi Vlazi convin că vor rămâne încă „5 minute”. Însă discuția ajunge să capete o complexitate mult mai mare, cu referințe la cultura PC și epoca de aur a gamingului. Două ore suplimentare de conținut nu au speriat pe nimeni însă, pentru că membrii comunității au rămas lipiți de ecrane și tastaturi până la final. Iar pentru această loialitate le vom fi mereu recunoscători.

Participanții pe care îi puteți asculta în acest episod sunt Aidan, Vlad Costea și Vlad Florea.

Adaugă un comentariu