Divinity: Original Sin Enhanced Edition Anunţat Pentru PC, PS4 şi Xbox One

Divinity: Original Sin a fost extrem de bine primit pe NIVELUL2. De fapt, ne-a plăcut atât de mult încât l-am binecuvântat cu o medalie de aur şi titlul „Jocul Anului 2014”, după ce ncv l-a notat cu un 9 curat şi limpede în review. Ce-i drept, scorul în sine ne-a convins mai puţin decât recenzia exhaustivă, care a descris perfect un joc absolut fantastic.

Şi pentru că întotdeauna se poate mai bine – sau mai mult –, cei de la Larian Studios au format un parteneriat cu Focus Home Interactive pentru a transforma Original Sin în ceva potrivit atât PC-ului, cât şi noilor generaţii de console. Varianta Enhanced Edition vine cu suport pentru controler (acum şi pe PC), co-op local în split-screen, mai multe dialoguri vorbite, o poveste rescrisă cu un final diferit, îmbunătăţiri grafice, gameplay diversificat şi nenumărate alte reglaje fine.

Conţinutul adăugat în Divinity: Original Sin Enhanced Edition acoperă o colecţie întreagă de elemente, începând cu sistemul de combat, interfaţă, crafting şi queste – toate modelate după particularităţile ridicate de PlayStation 4 şi Xbox One. Personal, nu ştiu încă dacă aceste modificări sunt 100% benefice jocului, dar sunt convins că vom avea parte de o analiză atentă după lansarea oficială, mai ales că toţi posesorii originalului vor avea parte de un upgrade gratuit spre finele anului 2015.

4 Comentarii

 • Pakistan
  Publicat mai 15, 2015 4:49 pm 0Likes

  ma bucur ca nu s-au hotarat sa faca la fel ca producatorii lui Metro (2033 si Last Light), si sa ceara un pret full celor ce detin jocul original pentru ceea ce este practic un patch mai marisor…

  • Aidan
   Publicat mai 16, 2015 8:35 am 0Likes

   Larian: cu sufletul alaturi de jucatori! 🙂

 • Villy
  Publicat mai 15, 2015 5:03 pm 0Likes

  Oleeee !!! Abia astept sa iasa pe PS4!

 • Razvan
  Publicat octombrie 10, 2015 8:56 pm 0Likes

  de unde il putem cumpar in romania pt ps4 ? nu gasesc nimic , doar pe amazon

Adaugă un comentariu