Divinity: Original Sin Enhanced Edition Anunţat Pentru PC, PS4 şi Xbox One

Divinity: Original Sin a fost extrem de bine primit pe NIVELUL2. De fapt, ne-a plăcut atât de mult încât l-am binecuvântat cu o medalie de aur şi titlul „Jocul Anului 2014”, după ce ncv l-a notat cu un 9 curat şi limpede în review. Ce-i drept, scorul în sine ne-a convins mai puţin decât recenzia exhaustivă, care a descris perfect un joc absolut fantastic.

Şi pentru că întotdeauna se poate mai bine — sau mai mult –, cei de la Larian Studios au format un parteneriat cu Focus Home Interactive pentru a transforma Original Sin în ceva potrivit atât PC-ului, cât şi noilor generaţii de console. Varianta Enhanced Edition vine cu suport pentru controler (acum şi pe PC), co-op local în split-screen, mai multe dialoguri vorbite, o poveste rescrisă cu un final diferit, îmbunătăţiri grafice, gameplay diversificat şi nenumărate alte reglaje fine.

Conţinutul adăugat în Divinity: Original Sin Enhanced Edition acoperă o colecţie întreagă de elemente, începând cu sistemul de combat, interfaţă, crafting şi queste — toate modelate după particularităţile ridicate de PlayStation 4 şi Xbox One. Personal, nu ştiu încă dacă aceste modificări sunt 100% benefice jocului, dar sunt convins că vom avea parte de o analiză atentă după lansarea oficială, mai ales că toţi posesorii originalului vor avea parte de un upgrade gratuit spre finele anului 2015.

4 Comments

  1. Pakistan mai 15, 2015
    • Aidan mai 16, 2015
  2. Villy mai 15, 2015
  3. Razvan octombrie 10, 2015

Leave a Reply