DLC-uri gratuite pentru Total War: Warhammer

O multitudine de DLC-uri gratuite vor ajunge în calculatoarele noastre după lansarea oficială a jocului în data de 24 Mai. Producătorii doresc să ne ofere noi eroi, noi lorzi legendari dar şi o întreagă, nouă rasă jucabilă! Oh boy, oh boy, este una din situaţiile în care parcă se încearcă o recâştigare a fanilor după agitaţia din momentul anunţării bonusurilor pentru precomenzi!

Directorul de brand al Creative Assembly, Rob Bartholomew, ne spune că ” Atât cu Rome II cât şi cu Atilla, am reuşit să lansăm noi facţiuni, formate noi şi chiar o întreagă campanie gratuită ca mulţumire pentru jucătorii ce susţin seria Total War. Câmpurile de bătălie fantastice din universul Warhammer sunt gigantice, iar noi suntem foarte entuziasmaţi în a explora toată acestă lume pe parcursul viitoarei trilogii. Astfel, această distribuţie imensă de caractere şi monştri, ne oferă şansa de a crea multe DLC-uri interesante şi gratuite pentru a ne susţine jocurile de-a lungul timpului.”

Pentru cei ce vor să acorde o şansă titlului după aflarea acestor informaţii, aveţi fix aici un link plin de detalii! Să vedem ce-o fi!

1 Comentariu

  • Bethrezen
    Publicat aprilie 13, 2016 9:47 pm 0Likes

    Cei de la CA (si/sau SEGA) sunt obsedati de ideea de „Free-LC”, termen care nici macar nu are sens (Free Loadable Content?). De altfel, la un search pe Google, majoritatea link-urilor gasite sunt legate de Total War.

    Daca i-ar spune doar „patch”, user-ul n-ar mai percepe adaosul de content la adevarata lui „valoare”. In felul asta, clientul devine oarecum „dator” producatorului. Adica, tocmai ti-a dat un DLC gratuit! Free-LC! Tu cu ce ai contribuit? Cumpara urmatorul DLC macar…

Adaugă un comentariu