Doru Stegan – O viață de gamer

3.Finalul?

În prezent, îmi place să cred că încă sunt activ în lumea gamingului. Mă joc din când în când, mă mai entuziasmez atunci când citesc informații despre vreun joc AAA, dar parcă senzația se consumă mai repede.

Uneori, simt că lipsește ceva. Poate că sunt de vină vârsta, obligațiile familiale și anumite activități sociale care se cumulează în timp. În același timp, urăsc să fiu constrâns să “intru în rândul lumii”. Nu vreau ca întreaga mea viață să se rezume la muncă și obligații față de alții. Cu toții suntem diferiți și avem propriile visuri și aspirații. Iar eu mi-aș dori să pot avea mai mult timp să redescopăr plăcerile unei vârste ceva mai lipsită de griji.

4.Concluzie

Oricât de tare ți-ai dori să te agăți de lumea gamingului, după 34 de ani este greu să continui să ții pasul. Dacă nu cumva lucrezi în domeniu sau ai suficient de mulți bani să nu trebuiască să faci altceva pentru a-ți câștiga existența, pur și simplu devine greu să mai găsești timp pentru micile plăceri digitale.

Cu fiecare zi care se scurge din viețile noastre, dispare câte o picătură de inocență și bucurie. Îți dorești să fii gamer la fel ca în liceu, dar parcă nici atunci când îți faci timp nu mai este la fel.

Mintea umană este ca un burete care absoarbe experiențe și senzații. Când acest burete începe să se umple, începe să dispară și din bucuria de a te juca.

Prin urmare, vă urez distracție plăcută tuturor celor care încă găsiți timp pentru a vă bucura de această pasiune, și sper că veți avea parte de succes cu site-ul de jocuri. La fel cum voi nu vreți să renunțați la pasiunea pentru jocuri doar pentru că nu mai aveți revistă la tarabe, nici eu nu vreau să renunț la joacă din cauza timpului limitat.

2 Comentarii

 • Gamer
  Publicat iunie 26, 2020 7:08 am 0Likes

  Fain articolul, eu am 32 de ani iar sambata trecuta am gamemuito 19 ore ¯\_(ツ)_/¯

 • Lucian
  Publicat iulie 26, 2020 8:37 pm 0Likes

  pag 1 se se putea
  pag 4 plăcierile

  good times

Adaugă un comentariu