Doru Stegan – O viață de gamer

[Acest articol este scris de Doru Stegan și este înscris pentru concursul "Trimite-ne un articol și poți câștiga revista NEXT LEVEL"]

Salut! Mă numesc Doru și as vrea să vă povestesc despre experiența mea de gamer. Am ales să nu mă rezum la un singur joc, pentru că sunt prea multe titluri minunate de care am avut parte de-a lungul timpului… așa că vă voi dezvălui cele mai importante momente din viața mea, prin filtrul jocurilor care m-au marcat.

1.Începutul vieții de gamer

Am avut prima mea consolă prin 1991/1992. Era o clona de NES (Nintendo Entertainment System) numită Terminator – vestitul sistem care rula “casete galbene”. Un joc avea prețul de 30.000 sau 40.000 (3-4 lei de acum). Și dacă aveai puțin noroc și abilități de negociere, puteai face schimburi în piețele unde vindeau ruși.

Dacă te uiți astăzi la grafica de NES, vei considera că este rudimentară. Dar în acele vremuri mi se părea de-a dreptul fantastică! Așa că am profitat de prima mea imersiune în lumea pixelilor manevrabili și am jucat cam tot ce se putea.

3 Comentarii

 • Gamer
  Publicat iunie 26, 2020 7:08 am 0Likes

  Fain articolul, eu am 32 de ani iar sambata trecuta am gamemuito 19 ore ¯\_(ツ)_/¯

 • Lucian
  Publicat iulie 26, 2020 8:37 pm 0Likes

  pag 1 se se putea
  pag 4 plăcierile

  good times

 • Alin
  Publicat aprilie 24, 2024 12:17 am 0Likes

  I can relate! Si eu trec de 34 de ani imediat si desi imi e dor de vremurile mult apuse, nici atunci cand imi fac ceva timp nu mai simt aceeasi bucurie ca atunci cand eram mai tanar.

Adaugă un comentariu