NEXT LEVEL Podcast 74: Primul Contact cu o Femeie

Știți cum se spune, prima dată nu se uită. Iar atunci când vine forma de podcast, nu am avut niciodată o femeie invitată… până acum, când ne-am luat inima în dinți și am aplicat principiul „dacă nu găsești, plătești”. Și dacă tot am ajuns să dăm bani pentru prezență feminină, am decis să ducem totul la nivelul următor și să căutăm gemene.

Personal, sunt atât de mândru de rezultat încât am încărcat clipul separat pe YouTube, plănuiesc să îl folosesc în intro-uri și am petrecut timp prețios și ireversibil din viața mea pentru a-i lua apărarea în diverse secțiuni de comentarii.

Dar da, am vorbit și despre jocuri. Nu am lăsa niciodată o femeie (sau două) să ne schimbe atât de tare încât să uităm pentru ce ne adunăm săptămânal. Prin urmare, am deconstruit mitologia vikingă din Assassin’s Creed Valhalla, am spus ceva povești despre universul Warcraft, am discutat despre generația nouă de console și am identificat un joc Ubisoft care chiar este foarte bun: Trials Rising.

Pe parcursul a două ore de discuții, chiar am reușit să acoperim multe subiecte și să ne menținem la nivelul următor. Și dacă aveți suficient de multă răbdare, veți vedea și colecția de jocuri a lui Aidan.

Adaugă un comentariu