NEXT LEVEL Podcast 67: Operațiunea Monstru de la Lab501

Într-o perioadă când bătălia pentru dominația pieței de procesoare și plăci video a devenit din nou interesantă, Tudor „Monstru” Badica de la Lab 501 a decis să ne facă o vizită pentru a ne oferi detalii de culise.

Pe parcursul a 92 de minute, am aflat mai multe despre deciziile manageriale care au ajutat AMD să renască din propria cenușă și ni s-au transmis detalii picante legate de mercenarii care trec de la o companie la alta pentru a revoluționa tehnologiile și procesele de producție.

Astfel, episodul 67 din podcastul NEXT LEVEL este dedicat în totalitate segmentului de hardware și include o serie de povestiri din culisele celor mai importanți producători de plăci video și microprocesoare.

Din unele puncte de vedere, se poate considera o continuare a episodului 24 din podcast, când subiectele de discuție au fost foarte asemănătoare. Alături de Monstru a participat și Andrei Crăciunescu de la Gigabyte România.

Îi mulțumim lui Tudor pentru participare și sperăm că vom avea ocazia să îl vedem mai des pentru a ne ține la curent cu ultimele tendințe. Munca lui poate fi urmărită pe site-ul Lab501, unde publică frecvent articole, teste și opinii legate de componente de ultimă generație.

Adaugă un comentariu