Gamescom 2015: Gigabyte Trece la Urmatorul Nivel Cu Un Moment Muzical Special

Gamescom 2015 nu s-a rezumat doar la prezentările spectaculoase de jocuri din zona destinată publicului. Majoritatea producătorilor de hardware şi periferice au venit însoţiţi de cele mai noi tehnologii în zona Business, unde am avut acces direct la multe dintre produsele pe care le veţi vedea prezente pe NIVELUL2. Gigabyte, pe de altă parte, a preferat o abordare puţin mai intimă, conferinţa dedicată noilor plăci de bază GIGABYTE Z170X Gaming G1 şi Z170x Gaming 3 – cea din urmă având parte de branding World of Tanks – desfăşurându-se în cadrul unui hotel apropiat de complexul Koelnmesse.

Evident, granzii Gigabyte au pregătit o descriere amănunţită pentru noile plăci de bază şi ne-au purtat pas cu pas prin funcţiile proaspăt introduse, aspectele comerciale din anii precedenţi şi ideile de marketing ale companiei – aici merită subliniat parteneriatul solid cu Intel, cu rezultate direct vizibile la nivelul tehnologic al stocării SSD.

Fără doar şi poate, Z170X Gaming G1 reprezintă un pas mare în faţă pentru gamerii aflaţi în căutarea unui sistem de elită, mai ales că Gigabyte intenţionează să separe foarte clar gama mobo în trei ramuri: Gaming, Super Overclock şi Ultra Durable. Aşadar, consumatorul are putere totală de decizie în privinţa alegerii sale, în funcţie de cerinţe. Însă climaxul conferinţei a fost momentul rezervat sunetului, când demonstraţia calităţii plăcii integrate s-a transformat într-un spectacol muzical haios. Clipul video de mai jos spune totul.

Dacă nu simţiţi nimic special, eh, trebuia să fiţi acolo…

Adaugă un comentariu