Gaming Gear: Cougar 700K şi Cougar 700M

Nu vreau să par elitist, fiindcă nu insist exagerat de mult asupra perifericelor atunci când mă gândesc la un sistem de gaming high-end, dar odată ce am aşezat pe birou tastatura Cougar 700K şi mouse-ul Cougar 700M, cele două au fuzionat într-o singură unitate de control – atât estetic, cât şi funcţional. Piesele se completează reciproc şi demonstrează că progresul în materie de gaming gear reprezintă în continuare un domeniu plin de surprize, capabil să uimească prin performanţă şi aspect.

Seria 700 reprezintă un etalon în materie de design, finisaje şi tehnologie, chiar dacă vine din partea unui fabricant cunoscut pentru carcasele şi sursele PC. Deşi 7ooK şi 700M sunt comercializate separat, eu le-am primit împreună şi am decis să le testez la fel, folosind avantajele oferite de softul Cougar UIX SYSTEM FUSION, similar din multe puncte de vedere cu ROCCAT TALK. Acest lucru înseamnă că driverul mouse-ului lucrează împreună cu cel al tastaturii, oferind acces la funcţii macro avansate, ce beneficiază din plin de comunicarea directă dintre cele două dispozitive.


NEXT: Cougar 700M

9 Comentarii

 • Moldovan Tiberiu
  Publicat aprilie 7, 2015 11:15 am 0Likes

  Am mouse-ul. Il recomand tuturor gamerilor! 😀

  • Aidan
   Publicat aprilie 7, 2015 11:15 am 0Likes

   Am avut dreptate, nu-i asa? Este pur si simplu extraordinar.

 • Uatevăh
  Publicat aprilie 7, 2015 11:25 am 0Likes

  :)) Eu ăsta care-mi iau tastatură și mouse la 55 de lei amândouă, din piață.
  De preț observ că nu ai scris nimic concret. Atât de șocant e?

  • Aidan
   Publicat aprilie 7, 2015 12:52 pm 0Likes

   Nu am avut un distribuitor oficial indicat, dar preturile oscileaza in jurul valorii de 700 ron pt tastatura si 340 ron pt mouse.

  • Uatevăh
   Publicat aprilie 7, 2015 3:34 pm 0Likes

   Pfff… destul de mult. Dar asta e, calitatea costă. Dacă ai bani, merită. Numai la noi nu prea se întâmplă.

 • Moldovan Tiberiu
  Publicat aprilie 7, 2015 12:28 pm 0Likes

  Asa e. Poate sa faca fata tuturor genurilor de joc. Si cu Macro-urile pe care le poti seta cum vrei usureaza si mai mult „munca” de gamer.

 • Yoalex
  Publicat aprilie 8, 2015 6:42 am 0Likes

  La multi Ani!

 • Caleb
  Publicat octombrie 27, 2015 8:34 am 0Likes

  Am prins și eu tastatura desigilată la aproape jumătate din prețul întreg. OMG, never looking back, deși sub nicio formă n-aș fi atins-o la full price. E o minune inginerească. În plus, macro-urile ajută mai mult decât mi-am închipuit și în Photoshop, Visual Studio etc. iar tastatul a devenit din nou o mare plăcere. Nu sunt mare expert în tastaturi mecanice, dar am senzația că n-ai cum s-o nimerești rău cu 700K.

  Mouse-ul e și el pe drum, mai ales că eram setat pe RAT 7 dar valul de plângeri despre bug-uri de senzor m-a făcut să mă uit la ceva similar.

 • Caleb
  Publicat noiembrie 3, 2015 7:42 am 0Likes

  Venit și mouse-ul, senzorul e un mare pas peste RAT7, dar cred că sunt mai degrabă în tabăra optică a șoarecilor, parcă nu mă satisface precizia nici măcar cu pad-uri bunuțe (s-ar putea să mă fi deformat M705, pe care-l folosesc 8 ore pe zi de vreo doi ani și care are senzor off-center, spre dreapta). În rest, e bine închegat și după ce-ți alegi plăcuța de spate optimă și reglezi înălțimea totul e accesibil imediat. Cu greutatea maximă nu mă prea împac, și cu toate adăugate mi se pare prea ușor (again, M705 are 2xAA și e mai greu, poate tot de la el mi se trage). Și RAT 7 are 150g fără greutăți, pe când 700M 130 fără și 150 cu, iar RAT-ul știu că l-am testat cu toate ganterele pe el și mi-a plăcut mai mult așa.
  Overall 700M > RAT7 dacă nu te supără faptul că e mai ușor, dar nu e nici pe departe la fel de WOW precum tastatura 700K, par din clase diferite de calitate (ceea ce nu ar fi fost de așteptat). Softanul merge bine și conlucrează bestial, dar mi-ar plăcea să văd un Cougar cu feeling de tanc rusesc.

Adaugă un comentariu