God of War 4 şi mitologia nordică

God of War 4 şi mitologia nordică – cât de bine sună? Oh boy, oh boy, ador partea asta a zilei. Ok, ok fiţi atenţi prieteni. Mai ţineţi minte, din articolul despre Mass Effect Andromeda, numele de  Shinobi602? Bun, deci v-aţi reamintit de unul dintre cei mai buni detectivi în materie de scurgeri de informaţie. Un nou tweet face furori, de această dată fiind prezentat sub forma „to the halls of Valhalla. My Boy. #GodofWar4.”

Abia mă abţin să nu explodez cu entuziasm, transformându-mă într-o fântână de confetti! Cei de la Nerdleaks.com s-au pus pe treabă şi au găsit un website al unui fost artist din cadrul Sony Santa Monica, Finnian Macmanus. Într-o arhivă personală, aceştia au găsit o multitudine de imagini ce ne prezintă un personaj aproape identic cu Kratos, în diferite evenimente şi situaţii din mitologia nordică

God of War 4 şi mitologia nordică

Puteţi vedea toate aceste detalii aici. Oh, nu merge site-ul? Hmm, atunci încercaţi această arhivă. Nici asta nu merge? Oare de ce au dispărut instantaneu toate aceste surse. Poate fiindcă este foarte important? Albumul complet poate fi, însă, accesat aici (mulţumim NeoGaf), arătându-ne din nou că odată ce un lucru a fost postat pe internet, nu mai ai cum să-l elimini.

Sony nu a anunţat oficial o nouă intrare în franciză, însă rapididatea cu care au fost închise acele surse iniţiale alături de similaritatea personajului din imagini faţă de Kratos, mă pune rău de tot pe gânduri. Voi ce părere aveţi?

5 Comments

  1. BabyFace aprilie 5, 2016
  2. Nu te pune cu chelu' aprilie 5, 2016
  3. Ziskele aprilie 5, 2016
    • Gamer aprilie 6, 2016
  4. Daniel aprilie 7, 2016

Leave a Reply