Instigare la Need for Speed Underground 2

Din tot echipajul NIVELUL2, probabil că Aidan este singurul care a făcut o pasiune „bolnavă” pentru „vechituri” hardware, însă trebuie să știți că aceasta se extinde sau, mai degrabă, are drept scop final tot jocurile. Tot retro și alea, evident, dar alese pe sprânceană, căci între preferințele lui se regăsesc bijuterii care ne-au marcat pruncia gameristică multora dintre noi. „Boșorogi” care au crescut cu d-alde Hexen, Doom și Need for Speed: Porsche Unleashed. Din specia aia pe cale de dispariție care încă ne mai împinge în șuturi către nivelul următor, orice ar însemna asta, sau pur și simplu ne ajută să nu o luăm razna în plină pandemie.

Așa că, inspirat de Gălăgia de duminica trecută, cu care fie v-am dat somn ușor, fie trezirea pe coloana sonoră din Need for Speed Underground 2, (DOSboi) Aidan a pus de-un scurt material video prin care vrea să vă convingă că merită să-l reinstalați. Like, sub, install, enjoy.

De fapt, o bună parte din ultima ediție Live a podcastului NEXT LEVEL este dedicată amintirilor din epoca de aur a seriei NFS, într-o vreme când seria domina categoric scena jocurilor de curse, pe PlayStation și nu numai.

Voi ați reinstala Need for Speed Underground 2? Dacă nu, de ce?

Puteți descărca jocul de aici.

Adaugă un comentariu