NEXT LEVEL Podcast 82: Cine o avea mai mare?

O nouă duminică, un nou podcast în direct! Vlad, KiMO și Aidan dezbat noi și vechi, dar mai ales au întotdeauna dreptate. Mai ales când vine vorba de Cyberpunk 2077. Iar???

Fast forward, iar înainte de a deveni ciudați încercăm să găsim rostul consolei Atari VCS. Cam scumpuță și săracă în titluri retro? Noi tot vrem să punem mâna pe una. Măcar așa, de amorul artei. Ce ziceam de Cyberpunk 2077?

Rămânem în zona retro și ne aducem aminte de arcade-urile copilăriei, dar mai ales promovăm intens și pe nimic ciocolata Africana, deși KiMO le-a făcut deja vânzare cât pentru zece ani. Încă puțin și o minează – Africana crypto!

Ajungem repede să vorbim despre Resident Evil Village, doar pentru că a fost „filmat” în Transilvania vampirilor, și ne imaginăm o colaborare cu Hitman 3, care l-ar pune pe Agentul 47 în situația să se înarmeze cu un țăruș și-o cruciuliță. Hai că ar merge un crossover.

Una peste alta, KiMO află că a uitat de Gălăgia de duminică, așa că pleacă, doar ca să revină cu un soundtrack de leagăn, numai bun de-o călătorie în copilăria lui și nu numai. Direct la Need for Speed Underground 2!

Mai vorbim despre cultura slavă și influențele ei în jocurile românești (în detrimentul celei locale), Vlad o dă în stereotipuri Syberiene, constatăm că hardware-ul de gaming cu beculețe nu face altceva decât să ne scoată bani în plus din buzunare, ne întoarcem la NFS-urile de odinioară și încercăm să ne dăm seama ce jocuri vom primi via Lucasfilms Games în viitor. Un nou Star Wars de la Ubisoft, un nou Indiana Jones de la Machine Games… Stai așa, am zis Ubisoft?!

În final, ne pică în colimator milenialul corporatist cu gleznele dezgolite și modul în care se conectează cu animalul din el, descoperim iubirea de sine, iar KiMO mai are puțin și inhalează de bună voie gaze de eșapament.

Tricouri NXT LVL? Meme-uri indecente? Pictori și picturi de neînțeles? Checked.

P.S. știți de ce grecii din vechime o aveau mică, iar romanii mare? Aflați numai din NEXT LEVEL Podcast! Și ne-am referit la statui. Dar de ce e KiMO verde?

2 Comentarii

 • oanalovin@protonmail.com
  Publicat ianuarie 21, 2021 9:32 am 0Likes

  sumpuță
  alceva
  Lucasfilms
  și vreți ne susțineți

  • KiMO
   Publicat ianuarie 21, 2021 10:04 am 0Likes

   putză

Adaugă un comentariu