REVIEW: Mount & Blade II – Bannerlord

O Captain! My Captain!

Întrebarea de un milion de pesos – cum ajungi rege? Momentan nu prea ajungi. Jocul e în “Early Access” și nu are toată mecanica de Boss pe Westeros implementată prea bine. Chiar dacă devii rege, majoritatea opțiunilor nu sunt disponibile și nu poți lua prea multe decizii. Cu toate astea, când va avea loc lansarea oficială (probabil peste vreo șase ani la cum se mișcă TaleWorlds), presupun că vor exista mai multe metode. Poți să-ți investești denarii în armată, să cucerești un castel sau un oraș… și gata, devii rege. Poate că ești un rege rebel, dar tot rege te numești. 

O să-ți extinzi regatul, acum că ești în război cu toate celelalte facțiuni? Probabil că nu. Asta e metoda antică preluată din “Warband”, pe care o foloseai pentru a obține totul fără efort prin intermediul scurtăturilor și a cheat-urilor. Altă posibilitate ar fi să devii nobil, vasal al unui rege, să capeți influență în acel regat, să întorci toate clanurile împotriva regelui, iar mai apoi să-i convingi (folosindu-te de metode demne de Petyr Baelish) că tu ești cel mai potrivit pentru a-i conduce în acele vremuri grele.

Sau poți pur și simplu să faci quest-urile dacă vrei să fii rege… cu toate că asta ar fi cea mai oribilă dintre variante pentru că vorbim despre un joc sandbox, nu despre un RPG cu acte-n regulă vizate la Fisc și Agenția pentru Înmatriculat Regate.

1 Comentariu

  • Lucian
    Publicat iulie 31, 2020 11:38 pm 0Likes

    pag 3 și a cheat-uri.
    pag 4 fostîmbunătățite

Adaugă un comentariu