Gălăgia de duminică: Rupe și dezmembrează cu DOOMguy!

Un an vă dorim, și să fie măcar oleacă mai bun decât anul Covid! Iar dacă sunteți la fel ca mine și ați petrecut „în siguranță” cel mai inexistent Revelion, înseamnă că v-ați revenit înainte ca el să înceapă. Dar asta nu înseamnă că v-ați și trezit.

(Ră)scularea cu Doomguy! La arme! Săriți …din paturi!

Creată de Mick Gordon, coloana sonoră pentru DOOM-ul din 2016 conține piese numai bune ca să-ți pună sângele în mișcare, inclusiv câteva surprize, cel puțin la fel de energizante. 31 de piese drăcoase, de-a lungul a 128 de minute, toate întinse pe patru capitole distincte, care vă vor duce pe culmile distrugerii alături de infanteristul nostru preferat, în timp ce bagă spaima în Iad. Măcar cât să vă împingă până la cafea.

Încă nu v-ați revenit? Atunci deschideți radiourile și mutați pe postul Doom Radio, pentru carnagiul suprem. Postul ne gâdilă timpanele nu numai cu piese din DOOM (2016), DOOM Eternal și DOOM 3 (cu tot cu niscaiva piese nelansate), ci și din clasici precum Wolfenstien, Quake, Painkiller, Dusk, Duke Nukem 3D, Rise Of The Triad, Ion Fury și multe altele. Inclusiv albumul IDKFA compus de Andrew Hulshult!

Și uite așa, mă mai dau jos din pat poimarți…

BONUS: dacă ați ajuns până aici, înseamnă că ați mijit măcar puțin ochii, așa că puteți cupla șlagerele cu nițică lectură, în temă. Întregiți prima duminică din 2021 cu review-ul nostru pentru DOOM (1993) – E1, Knee-Deep in the Dead! Apoi n-aveți decât să vă băgați înapoi sub pătură. De coloana sonoră ne-am ocupat noi.

Pe poimarți. Mânați, măăăăăă…

P.S. cum vă plac gălăgiile?

Adaugă un comentariu